Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Рейтинг
Автор: fifilino   
Дата:   06-03-08 20:22

как да сложа снимка да бъде оценявана повторно

Отговори на това съобщение
 Re: Рейтинг
Автор: asahi   
Дата:   06-03-08 20:28

Качи я повторно.

Автор: matasel   
Дата:   06-03-08 20:43

Виж сега, качваш сннимката като нова всяка седмица, като изтриваш предишната като предварително си и запомнил адреса. Когато качваш снимката отново, кликваш върху опцията "Желая гласовете от предишното качване да се добавят" и цъкаш ОК. След това се появява прозорче, където трябва да копираш адреса, който ти казах да запомниш. Тогава системата автоматично добавя гласовете от старото гласуване на снимката към новокачената снимка. По този начин можеш многократно да увеличиш рейтинга на снинките си, а аз да изкарам една бира или .................. ........................................... ............................................ ........................................... ........................................... .........................много по-вероятно ............. ........................................... ............................................. .......................................... ........................................... ........................................... ....................................мъмрене от Админа, ама днес съм на кеф, въпреки, че нямам никаква причина да бъда[smilie2]
[beer]

Автор: asahi   
Дата:   06-03-08 20:50

Като си почнал кажи му и за рейтинг-мултипликатора.

Автор: varneneca   
Дата:   06-03-08 20:55

Асахи, мисля че стигна твърде далеч и не бива повече да разкриваш неща, който по принцип са тайна

Автор: matasel   
Дата:   06-03-08 21:07

Той за това ме кара аз да се набутам, ама ако аз му кажа за мултипликатора, ти ще му кажеш за рейтинг антилогаритматора[smilie5]

Автор: svetal   
Дата:   06-03-08 21:36

matasel заради теб си изтрих две снимки но така и не намерих опцията "Желая гласовете от предишното качване да се добавят"[smilie2] [smilie2] [smilie2]

хаиде почти петък е[beer]

Автор: ivodam   
Дата:   06-03-08 21:41

Като оставим на страна шегобийството, във въпроса има рационално зърно - сериозен проблем на фото-форума е, че веднъж минали, прекрасни снимки потъват в архива и по-късно почти никой не ги вижда. Никой не гледа неща отпреди 2-3 години и повече. Аз веднъж повдигнах въпроса, че не е лошо да се помисли за механизъм авторите да имат възможност да изкарват напред свои стари снимки, за да ги виждат и по-новите посетители на форума а и ако някой изобщо по някаква причина е пропуснал нещо. Това би могло да става за сметка на лимита за качване в категориите - т.е. вместо нова снимка, да може да се пусне пак отпред някоя по-стара. Може да се въведе това нещо да е в сила примерно за снимки, по-стари от една година от момента на качването им, и т.н. Но нещо май няма желание за решаване на тоя въпрос...

Автор: C41   
Дата:   06-03-08 21:42

Трябва силно да желаеш рейтинга, инъче опцията не се показва...[beer]

Автор: alsash   
Дата:   06-03-08 22:06

matasel....господ здраве да ти дава...от де го измисли бре....рейтинга ми стигна нови висоти....малееее...скоро ще изляза начело във тоз форум......ама ей сега ще го пробвам и в другите...[smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [thankyou]

Автор: dwarfy   
Дата:   06-03-08 22:15

Sorry за спам-а, ама..... ххахахахахаххахахахах

Автор: Svsvet   
Дата:   06-03-08 22:15

И аз съм ЗА, да се припомнят стари снимки по някакъв начин!

Автор: tnt   
Дата:   06-03-08 22:22

Автор: svetal
Дата: 06-03-08 21:36

matasel заради теб си изтрих две снимки но така и не намерих опцията "Желая гласовете от предишното качване да се добавят"[smilie2] [smilie2] [smilie2]

хаиде почти петък е[beer]

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: tnt   
Дата:   06-03-08 22:25

съжалявам и аз за спама, но утре е петък нали?

Иначе, ако искаш повторно гласуване, трябва отново да качиш същата снимка /нека е поне с друга обработка/ и да я пуснеш за гласуване със стрелкичката, когато имаш квота.
По принцип, не е желателно пускани вече снимки да се пускат повторно. (Админ, извинявай, взех ти репликата [smilie3] )

Автор: Canon   
Дата:   06-03-08 22:26

svetal написа:

> matasel заради теб си изтрих две снимки но така и не намерих
> опцията "Желая гласовете от предишното качване да се
> добавят"[smilie2] [smilie2] [smilie2]

То е само за снимки с над 50Б точки рейтинг, а ти си изтрил снимки с по-малко гласове. Гледай кои триеш

Автор: aldygreen   
Дата:   07-03-08 00:11

Петък е вечеееее![smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Sailor   
Дата:   07-03-08 01:20

[smilie18] [smilie18] [smilie18] Да де! Петък![smilie18] [smilie18]

Автор: Стоев   
Дата:   07-03-08 01:30

Долу Джъмбо[smilie5]

Автор: CTEHATA   
Дата:   07-03-08 01:54

Ами оглеждаш я повторно ... още преди да я качиш.

П.П. На мен и това май не ми помага[smilie25]

Автор: christal   
Дата:   07-03-08 05:58

Префасонираш и фризираш снимката и пак. А защо държиш на оценка, след като не знаеш кой стои зад рейтинга? Ами ако е убиец?

Автор: vmk   
Дата:   07-03-08 09:15

ivodam, това предложение и автора да може да си преподрежда снимките по негов си критерий съм го правила и аз преди година време някъде, казаха, че им е сложно и не си заслужава усилието,нещо такова беше...

Автор: ivodam   
Дата:   07-03-08 09:46

vmk: Хм, интересно звучи това не си заслужава усилието - как да го разбираме, вероятно, че не би привлекло повече рекламодатели, предполагам [smilie2] [smilie23].

Автор: IvoM   
Дата:   07-03-08 12:37

И аз мисля че ще е хубаво да се направи това за изкарване на старите снимки [smilie24]

Автор: boni   
Дата:   07-03-08 12:47

Едно е преподреждане на снимките в профила, съвсем друго е пускане на стари снимки в албум избрано. Ако смятате, че стара снимка ви е неоценена, изтрийте я и я публикувайте отново, няма как да е качена преди 2 години, да е минала през избрано и сега да я бутнете в избрано за втори път. Въобще не си давате сметка какво набутване на стари снимки ще връхлети албума и всеки, който няма какво ново да покаже, ще пренабутва стари неща...
В сайта има рейтинги по категории за всеки месец, още от основаването му. Всички добри стари снимки могат да се видят там. Не виждам какъв е проблема! Ние гледаме как да изчистим максимално албума, за да не потъват бързо добрите нови снимки, вие искате да бутаме там стари снимки. Няма да стане това.
Иначе, за преподреждане на снимките в личния профил, да работи се по персонализацията на личния профил, ще можете да си сортирате там нещата както желаете.

Автор: stoyan_5   
Дата:   07-03-08 12:57

Ама и аз за това се питам?
Нямате ли си друга работа, ами се занимавате с щуротии?
Я бегом да ми разгледате профила тогава!

П.С. - ... и да гласувате, щото[smilie5]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »