Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Майстор от Варна за принтер Canon pixma ip 4300
Автор: cameraman   
Дата:   26-02-08 20:59

Имам проблем с принтера.... Не иска да печата с оригиналните мастилници, напълнени повторно с мастила... Чипчетата са си наред... Дадох го включително в една фирма за поддръжка на офис оборудване във Варна, но и от там ми вдигат рамена и ми казват, че не могат да го подкарат...... нито на копчето реагира, нито на включване и изключване, нито на някакви команди от компа.
Категорично не желая да ползвам само оригинални мастила за принтера и съм склонен да се разделя с него, ако не го науча на копиране в "български условия". Моля колегите от Варна за помощ с координатите на някой, който ще разреши проблема....[shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: Майстор от Варна за принтер Canon pixma ip 4300
Автор: christotg   
Дата:   26-02-08 21:39

коя фирма вдигна ръце от него[smilie7] че да се ориентираме и евентуално да помогнем ако можем [beer]

Дата:   26-02-08 21:46

те обслужват фирмените уреди в телевизията... бегло ги познавам хората, но не зная името на фирмата... Прявят впечатление на свестни и добпонамерени.[shtrak]

Автор: diyand   
Дата:   26-02-08 22:18

Отстрани на пазар "Чаталджа" , във входа на старата кооперация.Не си спомням името на сервиза,но се справят добре. , е не че и те не са тарикати...отидох с моето НР и ме изнудиха да си купя оригинални глави и то от тях, защото иначе нямало гаранция че дори и нови и в пакетчето ,не са изсъхнали.[smilie18] А между другото споменаха ,че новите модели били с такива платки, които не позволявали ползването на стари пълнени глави. Успех![smilie24]

Автор: gerimo2   
Дата:   26-02-08 22:38

cameraman , мъжки,принтерът може да се направи да работи с пълнени патрони, ама ще хапнеш дървото с главата рано или късно!!!Извинявай, че съм така директен,дано вече не си го направил(това с дървото).Поздрави![shtrak]

Автор: asahi   
Дата:   26-02-08 22:49

Или ще го гризнеш (горното).

Автор: da.fo   
Дата:   26-02-08 23:19

Саше, пита ли в Кантек? Търси Теодоси - той дори да знае , че моите принтери Pixma 9500 PRO или стария 8500 не са помирисвали оригинални патрончета с изключение на комплектните, пак се хваща да ги разглобява и ремонтира-тел:0889996780.Офиса им е на оная улица дето се намира община Приморска. Между светофара за Пикадили и OMV бензиностанцията. Извинявай ама не знам улиците във Варна.

Автор: da.fo   
Дата:   26-02-08 23:24

Или пък търси Вичо от Прокарт - 052/653210 и той се справя добре[smilie24]

Автор: avjijata   
Дата:   27-02-08 05:22

И аз ти предлагам да потърсиш Вичо от Прокард. Независимо от това,че съм от Пловдив и лично не го познавам, ми помогна по телефона и нета и моя 4500 бачка без проблеми с презаредени касети. Между другото и мастилата му /ОСП/ за Канон и хартиите му са много готини.

Дата:   27-02-08 20:59

Ама май Вичо от Прокард вдигна ръце от принтера ми..... Много твърд характер ми показа пустия канон.

Автор: boncho_marinov   
Дата:   27-02-08 21:26

"Кантек" на ул. "Ген. Колев"

Автор: 3DFEN   
Дата:   27-02-08 21:28

Е щом е така - разделяй се с принтера или го ползвай с оригинални и пак пробвай да ги презаредиш, но по правилна схема или си купувай Епсон

Автор: GOSPODIN   
Дата:   27-02-08 22:52

cameraman, принтера е най-добрия в този клас, но си иска само оригинални мастилници.
Никога ли не си се замислял, защо наливните струват 3-4 лв. , а оригиналните 22-25 лв.? Мислиш ли , че ще получиш същия резултат с наливните? Някъде в нета бях чел за някакви изключително трудни и идиотски процедури за преодоляване на чиповете, но не мисля, че си заслужава загубата на време, нерви и пари.

Автор: avjijata   
Дата:   28-02-08 04:31

Аз съм се замислял. Основната печалба на производителите не е от желязото, а от консумативите. Ако ги направят по 50лв./касетата/ да не станат по хубави? 3DFEN дава добър съвет-сложи му оригинални касети за да му дойде акъла в главата и върни презаредените една по една,като коректно изключваш следенето на нивото на мастилата.Ако намериш от някой приятел оригинални може и да не купуваш нови.Ако беше в Пловдив щях да ти помогна.Аз затова предварително намерих празни касети, които презаредих и оставих моите оригинални, почти пълни,в случай че започне да се бунтува, да ги върна обратно и като му дойде акъла,да продължа с презаредените.

Публикацията е редактирана (28-02-08 04:43)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »