Автор: DeePPaSSion
Дата: 28-02-08 11:09
Здравейте
Както вече сте разбрали от BirdOfPray (Благдаря ти !!!!), снощи с голям успех беше проведена благотворителната изложба - търг за набиране на средства за КМТ на Добри от Варна.
Искам да цитирам майка му, с която разговарях преди малко "Благодаря Ви, ужасно много, с цялото си сърце, че помогнахте на детенцето ми - Вие сте прекрасни, Вие сте...Добри!!!
Изказвам своите специални благодарности на хората, които бяха до мен, които ме подкрепиха и помогнаха това да се случи:
- На Ангел Ненов ръководител на Кино - Фото клуб Варна и всички негови членове, които бързо се организираха, участваха и дариха на 100% своите творби
- На Д-р Тонка Калоферова, която любезно предостави своята галерия "Art gallery for Charity" и проведе успешно търга.
- На всички участници в търга, които успешно наддаваха и изкупиха буквално всичко, обединени от общата кауза.
- На всички, които наричам "Мои приятели" - Благодаря Ви! Гордея се, че Ви познавам и, че сте до мен.
- На сестра ми Елена и на племенницата ми Пламена - те са хората, които ме вдъхновиха да направя всичко това.
- Благодаря на семейството си.
|
|