Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Сапунерка - Олимпус или Сони?!?
Автор: DidkaS   
Дата:   02-02-08 19:34

Здравейте. Един приятел ме попита кое е по-добре да си вземе - Олимпус или Сони? Понеже аз не съм много в час с нещата искам вашето мнение... Предложете конкретни модели до 400лв.

Предварително благодаря! [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Сапунерка - Олимпус или Сони?!?
Автор: hotsnail   
Дата:   02-02-08 19:45

http://www.steves-digicams.com/best_cameras.html

http://www.steves-digicams.com/hardware_reviews.html

Дай конкретни модели. Така както е написано еми няма значение. Може Панасоник или Никон, Канон или Касио със същата сила. Даже панасоник и са май лидерите за 2007-а в тоя сегмент.

Дата:   02-02-08 19:54

Ами аз вас питам за модели... [smilie3] Написала съм го [smilie3] Да кажете кое е по-добро за цената, която казах (до 400лв) И трябва да е или Олимпус или Сони... [smile]

Дата:   02-02-08 20:10

Значи ясно Сони

http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09027548

Со останалите пари си купи карта памет 1GB (един гигабайт)

[beer]
Korekciq za do 400 lewa imalo i po dobri modeli - padat cenite.

Публикацията е редактирана (02-02-08 20:12)

Дата:   02-02-08 20:13

има го в много цветове

http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09027449

Дата:   02-02-08 20:20

Мерси... Все пак ще изчакам да събера още мнения...

Дата:   02-02-08 20:28

еми виж ако малко дадеш отгоре и се откажеш от талибанщината с марките

http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09027281

Ето ти един прекрасен апарат.

Няма фокусиране по физиономии, но има супер опитка с 10 кратно увеличение, като в широкия край е чувствително по-широко от повечето други апарати.

То малко зависи и какво искаш да снимаш.

Дата:   02-02-08 20:43

Ами апаратчето не е за мен... Аз си имам Сони и за сега съм доволна от него... Питам за едно приятелче... До колкото знам той не е запален по фотографията, така че предполагам ще се снима за семейния албум [smile]

Автор: cicomanco   
Дата:   02-02-08 20:51

[smilie18] [smilie18] [smilie18] ....прекрасен продукт...нема що![smilie18] [smilie18]

Автор: arriah   
Дата:   02-02-08 20:57

за тия пари - Fuji A920 + съответната карта

Дата:   02-02-08 21:05

arriah, написала съм Сони или Олимпус... Човекът иска една от двете марки, ама незнае какъв модел... Та за това питам тук [smilie3]

Автор: apollo   
Дата:   02-02-08 21:26

FUJI - без конкуренция [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: pav4eto_89   
Дата:   02-02-08 21:35

едва ли ще се намери някой, който да твърди, че има по добри сапунери от тези на FUJI

Дата:   02-02-08 21:44

Ок... Добре... За FUJI разбрах... ама аз питам за СОНИ и ОЛИМПУС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Моля да ми кажете до 400лв кой модел от SONY и кой модел от OLYMPUS си заслужава...

Дата:   02-02-08 21:46

добре де, да си троши главата твоя приятел щом иска сони или олимпус[ezik]

Автор: boreto   
Дата:   02-02-08 21:49

Еми аз, дето съм фен на Фуджи, твърдя че има по-добри сапунери. Просто зависи за какво. Всеки си има предимства и недостатъци. Зависи от приоритетите... Ама чак пък Олимпус или Сони...? Е, поне не е Практика или Бенкю...

Дата:   02-02-08 21:50

[smilie18] ами какво да го направя? :) ако беше за мен най-вероятно нямаше да конкретизирам марка...
Между другото аз сега съм с едно сони сапунерче и съм доволна от него... [smilie3]

А иначе по темата... Айде кажете добри модели от тези марки... Аз наистина не съм запозната... [smilie11]

Дата:   02-02-08 22:02

боре, знам че ги чуваш нещата, защо си пестиш клавиатурата и не вземеш да напишеш някой и друг модел сапунерчета, които според теб си заслужават? или такава марка (Sony, Olympus)на тази цена, съчетано с "добър артикул" е оксиморон

Дата:   02-02-08 22:22

Няма лошо Сони са супер добри сапунери. Олимпус долкото зна са със Сони матрици. а и май през 2007 малко изостанах от останалите.

Това с Фуджито е пресилено, щото част от фуджитата не са с техни матрици. Има на Фуджи таман два модела дето са хубави и тука ги превъзнасят.

Така накратко тоя модле дето ти предложих има всички екстри за 2007-а. Сега излизат нови модели на Сони с още по-големи глезотии - щтраква автоматично снимка като се усмихнат хората дето ги снимаш [smile]. Ама до два три месеца не вярвам да ги продават в БГ.

Абе виж по сайта на техномаркета какво има. Според емн от това Сони няма по добър до 400 лева от тия две марки. Има разни олимпуси ама те са без разпознаване на лица или без стабилизация и т.н.

Какво толкоз му мислиш? Погледни после какво пише по мрежата за модела дето си харесала и толкоз.

Това че е Сони или Олимпус не е лошо напротив. За тия две марки е характерно че ползват собствени формати карти които са по-скъпи (в случая на Сони и по-добри).

Дата:   02-02-08 22:27

hotsnail, мерси много за отговорите ти. Ще кажа на моя познат... ако се наложи ще отида с него до някой магазин и на място да си реши... :) А и аз честно казано не мисля, че за снимки за семейния албум трябват кой знае какви екстри [smile]

Автор: stoychev   
Дата:   02-02-08 22:49

Мисля, че сапунерките на Олимпус правят снимки с по-високо качество, но пък оптиката на Сони е много по-добра. Аз обаче бих предпочел олимпус, сонитата са грозни. [smilie21]

Автор: vladihg   
Дата:   02-02-08 22:54

За 400 лв. трудно ще намериш добри Олимпус или Сони но това може да се намери и никак не е зле като семеен апарат

НВ10

Всички Сонита и Олимпуси под и около 400 лв. правят много компромисни интериорни снимки.

Дата:   02-02-08 22:57

Ооооо, НВ10 си го бях заплюла преди година, но за съжаление не успях да си го купя... [smilie2]

Дата:   03-02-08 13:27

Така... Вече ми казаха и модели от двете марки... Sony DSC-W80 или Olympus Mju 760

Кой от двата е по-добрия? И защо? [smile]

Дата:   03-02-08 13:50

Е тебе те мързи да четеш и търсиш та знае ли се. Седни малко поразгледай тая мрежа.

Накртако - "Няма да задавам тъпи въпроси, преди да търся в Гугъл"

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »