Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7     всички  напред  последна
 Това беше за последен път Фотофорум конкурс!!!
Автор: dila   
Дата:   02-02-08 12:37

ЗА първи и послед път пускам снимки за конкурс, който минава през фотофорум !!! Не ми се изкаше , но сега видях за какво става дума и защо всички са писнали на тема рейтинг и точки !!! По скапани правила, разместващи се 3 пъти за 2 -3 месеца на конкурса не бях виждала! И ако оби4ате това е тема, в която се възмущавам, а админите могат да си спестят глупостите за честния конкурс и частния сайт, в който като не ми харесва да се махам !!!Ве4е безобразно се разсмърдя тая работа !!! Е------ конкурсите !!! Пожелавам, колкото по-малко фото-конкурсите минават през вас, толкоз по-добре за БГ фотография !!! Ай със здраве !!!

Отговори на това съобщение
 Re: Това беше за последен път Фотофорум конкурс!!!
Автор: praetorian   
Дата:   02-02-08 12:40

[smilie10]

Автор: special_k   

kuv konkurs?

Автор: darksorrow   

сипи още едно [smilie21]

Дата:   02-02-08 12:42

Спешъл: КУКЕРЛАНДИЯТА !!! То кой ли не !!!

Автор: Brummaker   
Дата:   02-02-08 12:43

сипи и на мен [smilie21]

Дата:   02-02-08 12:46

По една студена вода ?????

Автор: special_k   
Дата:   02-02-08 12:50

бе мани ги тия конкурси бе...., празник е днес[smilie5] [beer]

Автор: georgi969   
Дата:   02-02-08 12:53

Тука преди време развиваха теорията ,яе няма справедливост,равенство и равнопоставеност.
dila -на каво се учудваш?На кръгчетата,на обръчите или на групичките?Имало ги е,има ги и ще ги има.

Автор: darksorrow   
Дата:   02-02-08 12:56

а всъщност какъв е проблемът?

недооценена си?

Автор: vlekov   
Дата:   02-02-08 12:58

"dila - на каво се учудваш? На кръгчетата,на обръчите или на групичките? Имало ги е, има ги и ще ги има."

прав е, и с това темата е напълно изчерпана за мен:)

Публикацията е редактирана (02-02-08 12:59)

Дата:   02-02-08 13:02

darksorrow : явно нямаш представа !!! ахахахах недооценена от кой бреееееееее !!!Мен има кой да ме оценява и го правят всеки ден по няколко пъти !!! Ако се загледаш в "конкурсните" снимки има шанс и да разбереш какво имам предвид с темата, не те знам докъде ще успееш обаче!

Дата:   02-02-08 13:03

georgi969 , vlekov : точно това имам предвид [smilie9] писна ми от простотии [smilie23]

Автор: CHUCHA   
Дата:   02-02-08 13:06

Автор: dila
Дата: 02-02-08 13:02

darksorrow : явно нямаш представа !!! ахахахах недооценена от кой бреееееееее !!!Мен има кой да ме оценява и го правят всеки ден по няколко пъти !!! Ако се загледаш в "конкурсните" снимки има шанс и да разбереш какво имам предвид с темата, не те знам докъде ще успееш обаче!

Кое правят по няколко пъти [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] и със счупения крак ли бе Дилке ти си машина [smilie19] [smilie19]

Автор: catlover   
Дата:   02-02-08 13:12

Защо не се опиташ да бъде малко по-конкретна? Може и някой да ти обърне внимание, след като явно точно това целиш...

[smilie11] [smilie21]

Автор: Дуни   
Дата:   02-02-08 13:16

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   02-02-08 13:19

catlover :[smilie23] [smilie7] достатъчно конкретна съм !!!

CHUCHA : хахахахах ми да разбира се !

Дата:   02-02-08 13:23

Давай с факти и имена, другото са си празни приказки. Аман от недооценени гений.
Фотографски конкурси в БГ и по света колкото искаш, участвай и се докажи в тях. Успех [smilie24]

Дата:   02-02-08 13:27

Целия конкурс е факт, а като са празни приказки не влизай в темата бре ! Казах каквото имах да казвам [smilie7] СМЕХ И ЦИРК !

Дата:   02-02-08 13:29

praetorian : нещо са ти малко др. 2 теми, които текът в момента по същия въпрос ли, аз конкретизирам конкурса в случая !

Дата:   02-02-08 13:32

"ахахахах недооценена от кой бреееееееее !!!" - виж радила, мисля, че по-нататъшното обсъждане на тая тема е напълно излишно, всички знаят за какво става въпрос и няма смисъл от повече коментари, просто нищо няма да се промени в скоро време.

"Аман от недооценени гений." - първо се научи да пишеш и тогава обяснявай наляво и надясно кой, къде и в какво да участва.

Дата:   02-02-08 13:39

Влеков, ти пък какъв го играеш ? Някаква подръжка на dila ли си. Или партиен функционер. Това е форум и ще обяснявам наляво и надясно каквото си искам, като правописа ми няма никакво отношение към темата. За да питам явно не знам за какво става въпрос, но явно всички знаят Отворко. Смешник [smilie5]
dila, не виждам друга тема, в която някой да се оплаква от конкурс, покажи ми я ако обичаш.

Автор: nashat   
Дата:   02-02-08 13:48

Май това е проблема
https://photo-forum.net/i/770065&OFFSET=0&CATEGORY_ID=59...
[smilie18]

Дата:   02-02-08 13:50

на теб няма какво да ти кажа, praetorian. радвам се, че този път поне си внимавал за правописа [smilie19]
това, което искам да кажа сега, е че просто няма смисъл от обсъждане на тази тема, и не се прави, че не знаеш за какво става въпрос.

проблемът не е само тук, множество други български конкурси са замърсени от тая наша любима национална черта, наречена "шуробаджанащина"

най-точното изказване беше на georgi969, за кръгчетата, обръчите и какво беше още там.

темата е изчерпана, стига сме писали, смисъл няма, за теб се отнася радило;)

Автор: dobromir33   
Дата:   02-02-08 13:56

Muahaaaaaaa, iasno e zashto gospojata e ogorchena, snimkata na Duni e na parvo miasto konkursa e reshen,nasheto momiche e dalech nazad [smilie19]
Ami lelche,nauchi se da snimash be,napravi neshto smisleno i posle imai pretencii,shtot kato ti gledam profila si si edna posredstvena shtrakachka. Sorry,no e fakt. Da se chudi chovek otkade ti idvat pretenciite [smilie5] Ti shto ne se ogledash malko okolo teb tuk horata kak snimat za da se vidish kolko nazad si i kolko si zle. Ako go osaznaesh,niama da te boli tolok0va mnogo shtotoprosto shte si znaesh miastoto [smilie19]
Vinagi ,ama vinagi takiva ,koito piskat kato teb za naglaseni konkursi ili che sa nedooceneni napraktika sa palni bezdarnici [smilie19] Tova e aksioma [smilie23]
Zemi se skii,shtoto si adski smeshna [smilie23] [smilie23]

първа  назад  1  2  3  4  5  6  7     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »