Автор: Prakticar
Дата: 25-01-08 19:01
Бе то не е много прието да се критикува, ама нали сам си го просиш:
1. За остренето вече ти казаха, не е страшно, ще се научиш.
2. Апаратчето не е върха на сладоледа, но засега не се хвърляй на по-скъп, защото проблемът не е в него.
4. Къде е проблема - искаш да ни заинтригуваш, да идем да видим с очите си това място, а ни показваш скучни снимки.
Показваш ни върхари на някакви дървета и 2/3 небе отгоре, ами че това навсякъде го има, върти се погледа из кадъра и се чуди къде да спре.
От хижа "Хайдушка песен" (в раздел "природа") виждаме некви дървета, тел за простиране и долу в кьошето неква барака. И сега от нас се очаква да хукнем да излетуваме там?
Малкия планински басейн защо си го снимал? Ами "турситическа карта" (яко изострена) да си планираме маршрута по нея, или за тези, дето не са виждали карта - да видят какво животно е туй?
"Живописният мост" изобщо не е живописен, вЕрвай ми. Виждал съм много мостове.
5. Заглавията - или опиши какво точно се вижда (и то да отговаря на условията от горната точка) или изобщо не слагай заглавия.
Заглавия като "поточе", "дървета", "малък планински басейн" никак не ми вършат работа, и сам виждам, че са дървета.
"паметник на лобното място" също е показателен случай. На какво /на кого е аджеба паметника - на лобното място ли? То, това лобно място, какъв чутовен подвиг е извършило?
Айде стига толкоз критика.
Ако имаш конкретни въпроси за кое как трябва да се снима, винаги ще има кой да ти даде конкретни и изчерпателни отговори.
|
|