Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Статив и филтри за Canon PS A560 ?
Автор: svilenp   
Дата:   25-01-08 00:02

Здравейте приятели !
"Поиграх" си с апарата, като поснимах на работата ми, защото времето отвън не ми харесва за снимки и сега имам тези въпроси:
1. Имали и ако "да" какви филтри за Canon Powershot A560 / ако може с повече подробности / ?
2. Стативи за него ?
Рагледах по сайтовете по тези въпроси, но категотичен отговор не видях, т.е някъде да пише "" за Canon PS A560 използвайте" този ли онзи филтър или статив.." На едно място има пример за статив на "Bower" ама той е 59 см висок !? / може би е само за макро /
Изобщо ми е интересно как / "аджеба" / да разбера дали даден статив ще стане за моя апарат / особенно като ги гледам в Нета /?

Отговори на това съобщение
 Re: Статив и филтри за Canon PS A560 ?
Автор: Borislav   
Дата:   26-01-08 16:54

Ако апаратчето ти има отдолу отвор с резба за статив, значи всеки статив става, още повече че тежи 300гр с батериите и няма никакви вибрации като при огледалните. Ти си избери какъв модел, височина и т.н.
Погледни това:
http://www.photopavilion.com/?page=catalog&catalog=24&base=1&cat=81&product=324&show=additional#slid...
Адаптер за Canon PowerShot A510/A520 . Позволява на камерата да се поставят филтри и други аксесоари на резба 52 мм. Дано да става и за твоя фотоапарат. Вземаш си и един поляризационен филтър като за начало и [shtrak]

Автор: surg   
Дата:   26-01-08 17:28

резбата е стандартна, из нета аи по магазините у нас...има стативи с цена около 35 лв с размер 130 мисля, леки сгъваеми и стават точно ьа такива апарати

колкото за филтри...

сега...имаш апарат, който си снима чудесно , но има само авто режими....
и ЕВТИН и това му е едно от най добрите качества съотнесено към добрите му снимки...

защо искаш да се набуташ с пари за преходник, вероятно около80 90 лв, от фирмата която си посочил, и поне 100 лв за поляр. филтър да речем....нямаш полза и няма смисъл....

Автор: acklay   
Дата:   26-01-08 18:00

Всъщност няма смисъл да се набутваш и заради още едно нещо - мисля, че на А560 изобщо не може да се сложи адаптер за филтри.Другите модели имат един бутон с който се освобождава пръстена около обектива и на негово място се закача адаптера, а твоя модел няма такъв.

Автор: svilenp   
Дата:   26-01-08 22:46

Благодаря за отговорите [smile]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »