Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 мастила ICS от Полимакс
Автор: bonobo   
Дата:   22-01-08 13:29

Здравейте колеги,

Имам принтер Канон Пиксма 4500
Тия хорица от Полимакс 55 (http://www.polimax-55.com/tonercenter/index.html) зареждат широка гама плюнкови принтери, а също и тонери. Казаха ми че ще заредят и моите мастилници и то на много изгодни цени. От порядъка на до 8 лв за мастилница.

Въпроса ми е, някой от вас презареждал ли е при тях и качествени ли са им мастилата - ICS е марката, били англииски.
При Кантек оригиналните са по 22лв мастилницата.

Благодаря предварително.

Отговори на това съобщение
 Re: мастила ICS от Полимакс
Автор: asahi   
Дата:   22-01-08 14:02

Качеството на отпечатъка се оценя субективно от потребителя. Може да ти хареса, може и да не ти хареса.

Дават ли профили за хартиите, отпечатани с техните мастила?
А гаранция срещу запушване?
И защо евтиното месо не е вкусно?[smilie11]

Автор: bonobo   
Дата:   22-01-08 22:09

Добре,

нека поставя въпроса по друг начин.
Къде е най-добре да се заредя мастилните глави на Пиксмата.
Знам, че е най-добре да се ползва оригинално матило, но все пак бих искал да знам къде най-добре да си заредя мастилниците.
искам лично да се убедя струва ли се да се полват съвместими мастила за печатане.

Нека ми пишат и фенове на презареждането.

Благодаря.

Автор: rlk   
Дата:   23-01-08 04:01

Вземи си някое от тези и ще се родиш както се казва......[smilie24]

Система за постоянно пълнене

Линка не се извежда (това е към админа), затова ето и така написан:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170186927562&ru=http://search.ebay.com:80/170186927562_W0QQ_trksidZm37QQfromZR40QQfviZ1

Публикацията е редактирана (23-01-08 07:23)

Автор: avjijata   
Дата:   23-01-08 10:50

bonobo,
а защо не си заредиш сам мастилниците? Аз също имам Канон Пиксма 4500 от скоро/27.12.2007/. Купих си мастила и хартии от една варненска фирма и съм много доволен! Комплект мастила по 100гр./в пластмасови шишенца/струват 54.40лв. Производство са на ОСР-най голямата германска фирма за производство на мастила за мастилено- струйни принтери.При поемане на 13-14кубика от мастилото в една мастилница можеш сам да сметнеш колко ще ти струва едно пълнене! Около 1.70лв!Пълненето не е сложно.Ако те интересува този вариант кажи и ще те светна.Аз вече го направих и принтера работи без грешка!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »