Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Tamron 17-50 f 2.8 SP Di II XR
Автор: shtukov   
Дата:   20-11-07 18:16

Ако някой е работил с него и има изградени впечатления от личен опит, ще се радвам да ги сподели. Благодаря Ви предварително.

Отговори на това съобщение
 Re: Tamron 17-50 f 2.8 SP Di II XR
Автор: elmaduro   
Дата:   20-11-07 23:49

Ами аз снимам с този вече трети месец.Обектива е резачка, в това не се съмнявай.Пробвал съм и 17-40 /4 /л ,но предпочетох този пред него.Лично според мен Тамрон са едни от най-добрите обективи на пазара, за съжаление не са особенно популярни тук, за разлика от Щатите(поне аз имам това лично впечатление).Има тестове в в the-digital-picture , където се показват качествата на обектива много ясно.Лично моите наблюдения са следните:
-Стабилно и солидно тяло с редуцирано тегло поради факта, че е за АПС-Ц матрица
-Бърз АФ, рядко се колебае, само при много силен контраст и безкрайност, понякога(насочен директно към небето)
-за това колко е остър всеки си има критерии и най-добре виж графиките в нета.
-определено е по добър от сигма-та и е на половината цена от аналога на Канон.
-Малко е неприятно единствено как шуми моторчето на фокуса ама се свиква и спира да ти прави впечатление съвсем скоро.
-бърз обектив 2.8 , мног е използваем във всички ситуации,
Това е което мога да ти кажа.
Успех с избора.[smilie24]

Автор: otvorenia   
Дата:   20-11-07 23:56

Не си споменал за какъв байонет ти трябва, но това няма значение. Щом питаш за този обектив, значи е за тебе (period)
Най доброто отношение цена/качество на тези фокални дължини и бленда 2.8 (period)

Автор: Mori13   
Дата:   21-11-07 00:18

И аз съм замислил едно такова да си взема за никон, че никонския 17-55 мнооого скъп.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »