Автор: admin
Дата: 14-11-07 09:48
За свободата на словото донякъде може и да си леко прав, ама за другото - не особено.
И аз се мъчих като грешен дявол няколко седмици, докато едвам ме "пуснаха" по едно време... колкото си си добър - толкова.
Та до голяма степен си заслужава идеята за това сито... друг е въпросът, че, веднъж да си "вътре", после пак можеш да си пускаш по-посредствените нещица. Аз така правя щрак!
Проблемът е точно да не се пускат по-посредствени нещица в албум избрано. Има си категории "личен албум", "домашни животни" и т.н. , в които да се пускат по-посредствените нещица. Вероятно не можете или не искате да разберете, че в албум-избрано трябва да се показват само по-стойностни фотографии. Иначе всичко се задръства и от това никой не печели, защото няма кой да ви види "шедьовъра" след като е потънал надолу.
В тази връзка, напоследък взехме малко по малко да местим без право на връщане някои "снимки" към галерия "личен албум" . Това обаче не помага особено. Вероятно ще трябва да се направи така, че да има и връщане в представяне "за особени заслуги в пускането на по-посредствени нещица"
И разберете. Това не е дискриминация, а просто опит да се поддържа малко по-добро фотографско ниво на сайта. Иначе примерно във www.photo-zona.net ,няма никаква дискриминация, може да си пускате във всички категории.![[smilie3]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie3.gif)
Публикацията е редактирана (14-11-07 09:50)
|
|