Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Къде ми е Темата
Автор: kadfail   
Дата:   14-11-07 01:25

Сутринта пуснах една тема "Категория Представяне = Дискриминация " и след няколко часа беше свалена.
Каде е свободата на словото ???
Просто исках да науча,защо не мога когато снимам някого да го сложа в категория "Портрет",а в "Представяне".
Нямал сам 25 т. от Реитинг Б. Не ви искам и точките,но бих искал да качвам снимките си в съответната категория.

Отговори на това съобщение
 Re: Къде ми е Темата
Автор: asahi   
Дата:   14-11-07 01:34

Ще качваш като задобрееш. Всички минават през "Представяне". Ти нещо по-специален ли си? Напъни се малко.

Ей сега някой ще те заяде за правописа.

Автор: next_time   
Дата:   14-11-07 01:37

Е твоито е лесно щом само това искаш.

Достатъчно е да направиш една свесна снимка и ще събереш над 25 Б.

По-лесно от това няма.Разни гневни теми не помагат.И други преди теб са пробвали.

Автор: Coincidentia   
Дата:   14-11-07 03:28

За свободата на словото донякъде може и да си леко прав, ама за другото - не особено.
И аз се мъчих като грешен дявол няколко седмици, докато едвам ме "пуснаха" по едно време... колкото си си добър - толкова.
Та до голяма степен си заслужава идеята за това сито... друг е въпросът, че, веднъж да си "вътре", после пак можеш да си пускаш по-посредствените нещица. Аз така правя [smilie18] щрак! [shtrak]

Автор: джъмбо   
Дата:   14-11-07 09:31

голям праз

Автор: navy   
Дата:   14-11-07 09:40

http://vista-vision.net/photos/BigPraZ.jpg

Автор: asahi   
Дата:   14-11-07 09:41

Нави, дай РОУ.

Автор: джъмбо   
Дата:   14-11-07 09:42

дай го с ориз

Автор: navy   
Дата:   14-11-07 09:43

Асахи, немам фото вече [smilie2]

Автор: admin   
Дата:   14-11-07 09:48

За свободата на словото донякъде може и да си леко прав, ама за другото - не особено.
И аз се мъчих като грешен дявол няколко седмици, докато едвам ме "пуснаха" по едно време... колкото си си добър - толкова.
Та до голяма степен си заслужава идеята за това сито... друг е въпросът, че, веднъж да си "вътре", после пак можеш да си пускаш по-посредствените нещица. Аз така правя щрак!

Проблемът е точно да не се пускат по-посредствени нещица в албум избрано. Има си категории "личен албум", "домашни животни" и т.н. , в които да се пускат по-посредствените нещица. Вероятно не можете или не искате да разберете, че в албум-избрано трябва да се показват само по-стойностни фотографии. Иначе всичко се задръства и от това никой не печели, защото няма кой да ви види "шедьовъра" след като е потънал надолу.
В тази връзка, напоследък взехме малко по малко да местим без право на връщане някои "снимки" към галерия "личен албум" . Това обаче не помага особено. Вероятно ще трябва да се направи така, че да има и връщане в представяне "за особени заслуги в пускането на по-посредствени нещица"

И разберете. Това не е дискриминация, а просто опит да се поддържа малко по-добро фотографско ниво на сайта. Иначе примерно във www.photo-zona.net ,няма никаква дискриминация, може да си пускате във всички категории.[smilie3]

Публикацията е редактирана (14-11-07 09:50)

Автор: djogata   
Дата:   14-11-07 10:23

Админ, защо не направите "пропуска" към категориите временен - примернно ако 2 месеца не пуснеш нищо с над 25Б - айде обратно в представяне [beer]

Автор: tofo   
Дата:   14-11-07 10:26

Добре де, вместо тия гимнастики защо не ограничите крайния брой качени снимки съгласно рейтинга? Примерно средно аритметично. Самоконтролът сам ще започне да сваля снимките със съмнителна стойност. [smile]

Дата:   14-11-07 10:29

Тофо, така едва ли ще стане, щото ти пак може да си пускаш "шидьоврите", и като видиш че не съберат точки, да триеш за да пазиш само снимки с високи точки [smilie5]

Автор: Стоев   
Дата:   14-11-07 10:33

(си премества рейтинга улеву)[smilie21] [smilie21] [smilie21]

Автор: tofo   
Дата:   14-11-07 10:37

Анджек, де... за кво да си споделям тук семейния албум. Нали това е сайт за фотография, а не за хостинг на снимки. [shtrak]

Автор: admin   
Дата:   14-11-07 11:17

Тофо, проблема не е че ще си изтриеш лошите снимки след 1-2 дни. Проблема е в първите 1-2 часа, след това като снимката си потъне много важно дали ще я триеш или не. Проблемът е да има превенция - т.е да не пускаш безобразни снимки.

Автор: tnt   
Дата:   14-11-07 11:30

Невъзможно е да се унифицират естетическите, фотографските, художествените ценности и разбирания за такива на всички, които качват във ФФ. Хубаво, има прагове и добре, че ги има, но дали все пак на представящите се се обръща внимание от Б? Предполагам Бони може да каже точно колко много хора са преминали прага от 25 т.... за всеобщо успокоение и най-вече на автора на темата...
И все пак може да е полезно да има примера на "безобразни снимки" в подобни теми, защото съм сигурна, че не всички ги смятат за такива... или пък да се формулира ясно в правилата на сайта:
"не се толерират снимки ....еди какви си..."

Автор: _OmegaTransFer_   
Дата:   14-11-07 11:33

Админ, нищо не барайте, добре си е така. Тая работа с точките...да взема да отворя една сергия, много ще се харчат. А...може 100 точки да се конвертират в шпек, а 300 - направо в паприкована сланина. И да се преименува сайта на фото-точки.нет [smilie7]

Автор: boni   
Дата:   14-11-07 11:36

Б прага минават между 100 и 150 души на месец.
Примери за безобразни снимки, пуснати в албум избрано има доста (за представяне не говоря, там е ужас, но и затова е този филтър представяне)
Ето пример за Безобразна снимка пусната в избрано, която съм преместил към "личен албум"

Дата:   14-11-07 11:38

Те ти примери за "шидиовър" - и това са снимки само от последните пуснати [smilie5] [smilie18]

http://212.36.3.59/site_pics/158/4_1194502050.jpg

http://212.36.3.59/site_pics/108/l_1195029994_r001-010.jpg

Автор: _OmegaTransFer_   
Дата:   14-11-07 11:39

@djogata: това е шидиовър на майката природа;)

Дата:   14-11-07 11:40

Тая горната с дупето преди малко я преместих към "Личен албум" > Не че не са за триене, но по-добре да ги местя към "Личен албум" , за да реват по-малко.

Дата:   14-11-07 11:45

Като са 100-150 човека, които минават от представяне в категориите на месец, защо пък да няма и 50 човека които изпадат обратно [smilie18]

Дата:   14-11-07 11:45

Ами може, но трябва да има ясен и добре измислен критерий, за да няма незаслужено ощетени.

Публикацията е редактирана (14-11-07 11:46)

Дата:   14-11-07 11:49

Съгласен съм, трябва да има точен критерий, че иначе ще има теми, теми, теми [smilie5]

А пък има и един особен тип автори - само с по 1 снимка в профила, изтрили всичко останало и оставили 1 снимка с над 25Б, колкото да могат да пускат в категориите при нужда [smilie5]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »