Автор: elrisha
Дата: 24-10-07 15:47
Знаете ли - често се чудя,гледайки какво става в този форум(все пак е едно малко Общество)има ли смисъл да се прави нещо..да се търсят права, да се извоюва правото за нормален труд, да се опитваме да изградим нормален живот...непрекъснато се сблъсквам с малки,нищожни,безмозъчни хорица,които предпочитат да плюят щот е лесно, и нищо повече не ги вълнува. Те не се замислят,че за да имат нормална работа и да нямат малоумни проблеми, трябва просто да подадат ръка, да се хванат за другия, а той за трети..и така да се превърнем в цяло, в сила и да си направим САМИ(но като Общност) това,за което мечтаем.
Толкова ли е сложно?!?!
Пускала съм теми за какви ли не проблеми - всичко се е обръщало в Плювалник и малко са хората,които се замислят,че аз говоря и за тях..не за себе си!
Чувствам се като Дон Кихот и вятърните мелници, но въпреки всичко НЕ ИСКАМ да спра да се боря! И ще го направя!
Ако ще да изям хиляди лайна по пътя си, да изтърпя милион обиди, АЗ ИСКАМ ДА ИМАМ НОРМАЛЕН ЖИВОТ! Не просто да драскам гневно из интернет,не просто да хуля на масата с чаша в ръка,ИСКАМ ДА СЕ БОРЯ!
Който иска да подаде ръка - да го направи!
Който не желае - прав му път!
Но аз не мога да стоя повече така бездейна!
Не ме вълнуват никакви парични облаги,скъпи Джъмбо(такива едвали и ще имам)- АЗ ИСКАМ ДА РАБОТЯ НОРМАЛНО И ДА ИМАМ ПРАВА!
|
|