Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 търся мнения за Sony Cyber-Shot DSC-H9
Автор: vitality   
Дата:   23-07-07 01:55

Здравейте,
Търся си фотоапарат за любителски цели. Искам да ви питам, ако някой се е сблъсквал с този модел на Сони (Sony Cyber-Shot DSC-H9) да ми каже какви са му впечатленията от него или пък ако има по-добро предложение за фотоапарат от такъв клас също ще се радвам да сподели. [smile]

Отговори на това съобщение
 Re: търся мнения за Sony Cyber-Shot DSC-H9
Автор: chris73   
Дата:   23-07-07 02:01

Ами за улразум бих ти препоръчал Fuji 6500fd и Panasonic FZ50, тъй като са с по-голяма матрица и по-високо качество на изображението...

Трябва да се види и какво ще обявят Panasonic на 24.07
Бони говори за 18Х зум, който се справял много добре...

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=638457&t=638457&phorum_uriauth=

Публикацията е редактирана (23-07-07 02:05)

Автор: vakata   
Дата:   10-09-07 12:48

Купих си го преди седмица може би (H9 имам предвид). Страшно съм доволен (имайки предвид че съм аматьор, а не професионалист) от снимките които направих напоследък - залези, нощни снимки и прочие по принцип трудни за по-нисък клас апаратите.
Мога да го сравня само с други модели на Sony, които съм ползвал, което едва ли ще ти е полезно.
Общо казано (от това което четох за апарата) - мисля, че ако не си професионалист - ще останеш доволен, а добра екстра е и възможността за ръчен фокус и доста настройки, както и разнообразието от функции. Удобен е и големия подвижен диспей, но липсва възможността за странично въртене и нямаше да е лошо да е touchscreen. :)
Но пък снимаш само в JPEG и то доста компресиран (по някога си личи) и на повечето снимки снимани с високо ISO има доста шум.

Автор: batzeto   
Дата:   10-09-07 17:26

vitality апаратчето на което си се спрял е хубаво, но нека ти предложа още няколко алтернативи.
1-во ако си се спрял на марката Сони,защо не погледнеш предходния модел Н5. Ще ти спести пари,ще ти спести шум и ще получиш по-добро качество за по малко МПиксели на същата големина матрица. Имах възможността да го притежавам за малко и съм доволен в съотношението цена/качество! Това си е мое мнение де,но ако сега трябва да взимам Сони май категорично ще взема 5-цата!
2-ро както chris73 обърни внимание и на Panasonic FZ50, който е от същия клас,но класа над Сонито[cool]
3-то мога да ти предложа апарата,с който съм и аз в момента Canon S3 IS, отново спрямо цена/качество е задоволимо!

Не искам да те обърквам,знам колко е досадно да си си харесал един модел,а да ти вкарат оферти за още 20 и да започнеш да се чудиш въобще защо си попитал, но се опитвам да помогна...ако все пак си решил конкретно Н9 да е твоя апарат и се питаш добър ли е, направо взимай,ще ти хареса!

Поздрави![beer]

Публикацията е редактирана (10-09-07 17:29)

Автор: simbon4o   
Дата:   10-09-07 20:01

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=157649&t=156535&phorum_uriauth=

офертата [smilie5] има и примоция. Няма нещо в което Н9 да е по-добър освен можеби клипа [smilie5] ама все пак говорим за апарати не камери.

Публикацията е редактирана (10-09-07 20:02)

Автор: dimi2007   
Дата:   10-09-07 20:05

Р1. другото е компромис [smilie21]

Автор: BATZETO   
Дата:   10-09-07 21:46

хахахахаха ето поредната тема,която не мина с апарата на dimi2007 Р1 :) [smilie5] [smilie3]
с това броят на темите от рекламния агент на Сони-то стана 48 [cool]
Остава само една нова тема да се пусне със заглавие: "Р1 - другото е компромис" [smilie5]

[smilie10] [beer] :) [smilie3] :) [smilie6] :) [smilie24][smilie18] [smilie24] [smilie25] [smilie21] [smilie18] [smilie24] [smilie5] [thankyou]

Публикацията е редактирана (10-09-07 22:13)

Автор: dimi2007   
Дата:   11-09-07 00:00

зящо Р1? - щото: първо....второ.....трето.....четвърто.....
двайси и седмо........

и е скъпо ....[smilie24] [smilie21]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Албум преди 6 часа
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг: