Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 [smilie11] питанки
Автор: wanderer   
Дата:   10-09-07 11:47

На внимание на господата фотографи[shtrak] като един от многото аматьори-полуджегити искам да попитам няколко въпроса. предисторията е че съм в америка и в скоро време ще се заприбирвам та съм се сетил да си купувам камерка сега... в момента много съм си харесал американския Canon Digital Rebel XTi 10.1MP DSLR Camera които идва в комплект с EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 Lens. комплектчето е на 'скромната' цена 694$. (без обектива е 612$) към комплекта си харесах и Canon EF 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM Standard Zoom Lens for Canon SLR Cameras, който обектив, дори и с мойте никакви знания сметнах за добър, е на цена 385$. много ще съм благодарен ако някои (сериозно) може да ме посъветва дали/или не, да си купя цялата тази дандания от тук, или мога просто да се върна в България и да направя шопинг-удар там?

преджарително много ви благодаря:)

Отговори на това съобщение
 Re: [smilie11] питанки
Автор: трън   
Дата:   10-09-07 11:50

тука шопинг-удара, ще ти излезе и джобинг-удар а на финала може и психо-удар да получиш. Така че си пазарувай от щатите...

Автор: doca   
Дата:   10-09-07 13:01

Ето ти линк да сравниш цените, преди да си попаднал в любимата си страна.
Пазарувай смело от там.

Автор: n1x0n   
Дата:   10-09-07 13:04

Тия два обектива не струват. За 470$ по-добре си купи някой свестен обектив.

Автор: nf0rc3r   
Дата:   10-09-07 13:12

Пазарувай от Щатите. Моят съвет е да си вземеш само тялото и Canon EF 28-135mm. Покупката на китовия е смислена единствено ако скоро не смяташ да взимаш друг широк обектив. Обмисли колко често ще ползваш 16-те мм повече на китовия и ще слагаш и махаш обективи. Ако имаш възможност скоро да пазаруваш пак и широкото те влече, пропусни китовия и вземи нещо ultra wide.

Дата:   10-09-07 13:21

'тия не струват а ония струват' нишо не ми говори... не се стремя нито кум толкова широки снимки, нито особено към макро. в сайта от който пазарувам го видях тоя обектив и ме убедиха че е достатъчно универсален за всякакъв род снимки. въпроса ми беше дали да си го взимам китовия или не, и като гледам няма да го взимам [shtrak] пък, ше видим каква ще я омажа [smilie5] [beer]

п.п. ако някои има желание за нова играчка (или добавка към стара) от щатите може да драсне един майл [beer]

Дата:   10-09-07 13:29

бтв, намерих го тоя обектив в павильона за 835лв; тук го дават за 548...[smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »