Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Към админите - по отношение категория Астрофотография
Автор: Goth_Angel   
Дата:   09-09-07 05:09

Съжалявам, ако има такава тема вече, пуснах на търсачката, но не стигнах до края на всички теми [smilie8] Въпросът ми е, защо освен в Представяне и Домашни любимци, несъбралите нужния рейтинг Б, могат да качват и в Астрофотография? Забелязала съм, че в повечето, да не кажа всички случаи, неотговарящите на категорията кончета, ливадки, врабци, полуголи мъжаги на плажа и т.н. се качват там от такива нови членове, или поради незнание и недоглеждане, или умишлено, за да не са снимките им в представяне. [smilie9] Знам, че не съм единствената, която много се дразни да гледа неадекватни снимки в тази (чудесна) категория, така че моля админите да направят нещо по въпроса. Все пак новите членове с прекрасни астрокадри са по-скоро рядкост, пък и ако е добра снимката, и в Представяне ще я забележат и ще й отдадат дължимото.

Отговори на това съобщение
 Re: Към админите - по отношение категория Астрофотография
Автор: ogimag   
Дата:   09-09-07 10:21

То несъответствията не са само в тази категория. Хитреци на дребно има много. Погледнете в натюрморт какво става! Ама така е като няма модериране. Като ти делне модератора снимката веднъж и няма да повториш. [smilie19]

Автор: ALBIREO   
Дата:   09-09-07 12:35

Дам, делване на снимки и при повторно нарушение - дел на профила [smilie5]

Автор: ogimag   
Дата:   09-09-07 20:31

Модератор- строг, но справедлив! Дали ще го доживея... [smilie2]

Автор: IChertov   
Дата:   09-09-07 20:38

м/у другото аз също забелязах нещо интересно

имам право да катеря по една снимка в представяне.. а давам рейтинг Б :) [beer] [beer]

Автор: nki   
Дата:   09-09-07 21:58

Намесвам се и аз като радетел за чисти категории[smilie7]... Та астрофотографията е толкова специфична категория, че не знам дали има друга такава във форума, а и снимките там не са толкова много и всеки "врабец" се набива в окото[smilie19] В коментарите под почти всяка такава снимка, съм писал на автора да я премести, но не се случва нищо подобно. Явно трябва друга намеса. Не че ще ми падне апетита от тая работа[ezik] , но все пак...

Автор: alexoff   
Дата:   09-09-07 22:06

Не пипайте врабците, те са част от вселената все пак [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: chavdarpg   
Дата:   10-09-07 00:20

[smilie18] [smilie18] Здрасти,ако се разходите из всички категории,ще забележите,че не само категория астрофотография е погазена.[smilie23]

Автор: asenr   
Дата:   10-09-07 12:26

Но "Астрофотография" е най-засегната, защото там може да качва всеки.

Автор: Goth_Angel   
Дата:   11-09-07 19:53

Точно [smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »