Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 търся любителски апарат
Автор: toshiro   
Дата:   20-08-07 19:29

кой от двата фотоапарата ще ми препоръчате - Nikon l12 v.s. canon a550? и двата са не цената която мога да си позволя-отделил съм 350лв. не мога повече. ще бъде за подарък. лично аз имам canon a540 и съм много доволен. заслуйава ли си оптичния стабилизатор на никона. качеството на едно ниво ли е щом никон предлагат повече екстри на същата цена. благодаря мн предварително [smile]

Отговори на това съобщение
 Re: търся любителски апарат
Автор: cicomanco   
Дата:   20-08-07 19:37

канон-а е по-скъп защото е канон!между двата -Никон![smilie24]

Дата:   20-08-07 19:56

благодаря ти мн ама ми се иска да чуя още няколко мнения . все пак аз нямам и понятие. тук хората са по опитни , но про4етох в dpreview.com че хората нямат оплаквания от канон4ето, а плюеха по VR-то на никона 4е разваляло ка4еството на снимката. не трява ли да е обратното. още пове4е ме у4уди лошото мнение за моя а540 който е с някоя друга възможност пове4е от 550 и наистина ми се полу4ават някои сним4ици на ръ4ни, та се кефя де (ама на ниско ниво)[smile] и нали знаеш че като си имал нещо и си доволен от него си склонен да си купиш пак подобно[smilie3]

Автор: pmartinov   
Дата:   20-08-07 20:25

dpreview.com e платен сайт [smilie23]

Днес излиза G9 и вече има снимки [smilie23]

Платени клакьори [smilie23]

Nikon [smilie24]

Дата:   20-08-07 20:59

towa ozna4awa li 4e moq e bokluk [smilie11] kazaha mi priqteli deto i te ne razbirat 4e sa dowolni ot canon i az.... de da znam. ama snima si dobi4eto. i wse pak za6to e opljut taka nikona tam?( blagodarq ti )

Автор: simbon4o   
Дата:   20-08-07 22:15

S830 и една карта 2GB и батерии със зарядно Sanyo и си уреден че и раничка ще има пари да вземеш - готов комплект мисля че е много добър вариант имайки предвид че самсунгито клипа му е по-добър от канонския и е с компресия а и матрицата му е по-голяма... аз съм за S830. Вече взехме 2 на познати и ми харесва!

Автор: aleksi_alev   
Дата:   20-08-07 22:54

Въобще не означава че твоят е боклук - канон е марка, никон също - разгледай по-добре ревютата и най-вече ония скучни снимки на таблици и натюрморти, правени обаче при съвсем еднакви условия и настройки например на ИСО!
Виж и снимка, правена с никон сапунерка!

Успех!

Автор: aleksi_alev   
Дата:   20-08-07 22:55

https://photo-forum.net/i/669550&OFFSET=873&CATEGORY_ID=42&PERIOD=30

Дата:   21-08-07 00:40

gotino - twa e nqkyde okolo lakatnik nali?

Дата:   21-08-07 00:55

spored was za 6te pomaga li VR na nikona pred lipsata na takowa pri canon ako iska6 da prawi6 4at pat ne6to po stranno ot snimane na rojdenni dni i t.n.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »