Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Мнение за Samsung flip z 5
Автор: ombre   
Дата:   21-03-25 21:13

Пичове,мой познат, който е с Айфон 15, се е меркалисал на този Самсунг. Дано не бъркам модела,но мисля че е този. В общи линии,както винаги, въпроса е дали някой го е ползвал и да сподели впечатления, дали аджеба си струва този телефон или не? Камерата не е приоритет, момчето почти не снима. В нета пише,че има проблеми с дисплея и слаба батерия, ама това е в нета. Мерси предварително на отзовалите се.

Отговори на това съобщение
 Re: Мнение за Samsung flip z 5
Автор: asahi   
Дата:   21-03-25 22:21

Държиш ли точно от любителите-фотографи да получиш съвет за твоя познат?

Дата:   22-03-25 18:11

Ами,ако питам в група на Самсунг,ще ми го хвалят,ако е в друга ще го плюят най вероятно. Знам ли, реших да е тук,ако има ползватели и да има обективно мнение. Някак си реших, че може да е безпристрастно мнението на хората.

Автор: fallenfbsd   
Дата:   22-03-25 21:05

Щом е флип очаква се по някое време са има проблеми, породени от самото сгъване.

Отделно съм си играл със сгъваеми телефони...личи си на екрана сгъвката.

Аз лично бих ги отбягвал, не виждам добавена стойност, цената е висока.

Автор: vladis   
Дата:   22-03-25 21:30

Flip е безмилен телефон и си е дамски, за мъж просто изглежда нелепо. Ако ще е сгъваем Fold, поне получаваш голям дисплей.

Автор: georgioiv   
Дата:   23-03-25 08:50

Синът ми го ползва вече 6 месеца, мега доволен е. На мен ми е грозен и сгъвката ме дразни много, но той си го харесва и каза, че ще го смени само за Z6 или z7, така че е малко въпрос на вкус. От 15 Айфон на Самсунг Z5 е слизане надолу лично според мен.

Дата:   23-03-25 18:44

Благодаря на всички включили се. Момчето го харесва на външен вид и не му пречи,че ще смени ябълката с този, стига да е читав, понеже и той е чел за разни драми с екрана. Сгъвката си личи така е, не съм имал , но съм ги разглеждал тия телефони сгъваемите. Още веднъж благодараско на всички.

Автор: ipolit   
Дата:   24-03-25 09:31

Разцъквал съм флип 5 и ме кефи, дисплеят е хубав, вибрацията е хубава, затваря се плътно, не е като предните, дето имаха 2 милиметра дупка. Много се бях навил да си взема, ама е по-скъп от малките S-ки, а откъм камера е по-смотан. И другото, което ме подразни - уж малък, пък не е (в сгънато състояние).

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »