Автор: ZENON
Дата: 01-01-24 21:53
FRC-то ни би трябвалода те уморява, понеже е много бързо. То и заради FRC-то (мисля) времето на реакция е толкова голямо - в случая 15ms.
Притеснява ме панела, който явно има дефект, който се проявява с времето и е консистентен като характер. Това, за което пишат във форума на ДПревю през 2022г. е точно същият проблем, за който писа нашенец в хардуерния форум през 2019. И очевидно от Ейзо не са го оправили.
Много по-лошо е, че пак във форума на ДПревю, един беше писал, че не са му уважили гаранцията, защото всичко било наред...
Това са неща, които мен лично ме дърпат назад от бранд-а, въпреки, че имам едно Ейзо на 12г., който работи перфектно (за годините си).
Разчетох се и за BENQ, но нещо и там не са много щастливи в ДПревю.
Мисля си за ASUS ProArt PA279CRV, който е с аРГБ (от както се сдобих с Ейзо с аРГБ, преди години, само така ги гледам и конвертирам кадрите) и нещо доста го хвалят. Той пък е със съотношение 16:9, но пък е 27 инча.
ProArt Display PA279CRV
Като цяло, ако знаех колко шибано е в сегашно време да намериш читав монитор за разумни пари (в България), щях да купя 2-3 Ейзо, като настоящия и да не се занимавам с глупости.
Публикацията е редактирана (01-01-24 23:51)
|
|