Автор: free_will
Дата: 19-09-23 09:16
Гледам има все пак хора , който откликнаха на носталгията :)
Някой предложи наказание с киев , аз предлагам на загубилия да направи портрет на всички от клуба с зенитар 300/4 имам средството за екзекуция :)
За Учудения по - горе участник ,че от клуб за ръчнофокусна фотография сме минали и на проявяване на снимките ще кажа ,че как иначе ? То има ли още машини ? А и това си е част от целия цикъл на снимката . Снимане , промиване на негативите , проявяване .
Да направиш качественна снимка , да се взираш , да направиш прецизен фокус , да улучиш правилната експонация , това са все надъхващи фотографа моменти . А сега е сведено до цъкане , основно . Някой даже правят серия снимки и после вадят най - добре станалата . След време сигурно ще се снима на видео със 120 кадъра в секунда и повече на макс резолюция и което ти хареса просто се вади от клипчето .
За клуб както казах ми е ясно ,че няма да направим , но бих предложил на админите ей- така нещо като семинар или като събиране да направим някой ден , било на някоя хижа или друго място , където като мероприятие да се направи с цел забавление .
Също ако някой знае или пък има желание , може по градове да се събираме от време на време да си обменяме идеи , опит и ресурси . Примерно може да се съберем един ден да тестваме различни обективи - кой каквито има , както ръчнофокусни , така и автофокусни . Това би помогнало в избора на участниците .
|
|