Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Възтановяване видео от пострадал дрон?!
Автор: cvetanov95   
Дата:   09-08-22 09:24

Снимах едно видео вчера 10-тина минути и претърпя инцидент в едни клони и падна и се счупи. Явно се изключи и файла не се е записал както трябва и последния видео файл не се отваря. Има го, но е повреден никой преар не го отваря. Има ли начин да го възстановя?! Благодаря :)

Отговори на това съобщение
 Re: Възтановяване видео от пострадал дрон?!
Автор: Synthy   
Дата:   09-08-22 10:15

Пробвай да го отвориш в програма за редакция (VirtualDub, Adobe Premiere...). Ако и там не стане (нали не се надяваш, че всичко ще е живо), според мен - губиш.

Автор: lamerko   
Дата:   09-08-22 11:18

Ако файла е с нулева дължина - вероятно няма шанс. Ако е "нормално" голям, но просто не се отаваря, първо го копирайте някъде (не се мъчете директно от картата) и пробвайте с някоя програмка за преиндексиране на видео. Направете и резервно копие, понеже при опитите можете напълно да унищожите файла. Програми много, тествайте с различни. Примерни указания: линк

Автор: mmx   
Дата:   09-08-22 12:12

Може да пробваш картата с Wondershare Recoverit

Автор: asahi   
Дата:   09-08-22 12:17

Счупеното носи разходи (Паоло Куельо)

Автор: cvetanov95   
Дата:   09-08-22 21:34

https://prikachi.net/image/LJrJYi

Според тази статистика повечето умират на 20к кадъра, но има живи и на по милион-два. Правилно ли разбирам, че имам нужда от късмет? :D

Автор: mihalo   
Дата:   13-08-22 02:01

След края на записа на видео файла се записват данните му за продължителност и не знам още какво. Ако например се прекъсне захранването механично и файла не е "затворен" с необходимите атрибути за разпознаване, програмите не знаят какво да "четат". Но видеото си е още там /до момента на прекъсването/. Има програми, които могат да препрочетат информацията и да възстановят метаданните за да стане стрийма разпознаваем, но аз не знам кои са. Тук има хора, които са наясно. Дано се включат!

Автор: asahi   
Дата:   13-08-22 12:31

В краен случай може да попитаме Гугъл:
Stellar Photo Recovery
Recoverit
iMyFone D-Back
Yodot Video Repair

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »