Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Canon или Sony
Автор: house965   
Дата:   23-03-22 09:30

Здравейте, от дълго време имам мерак да си купя нова камера, защото искам да започна да снимам и видеа а с моя апарат никон d7100 видях че е невъзможно. Ориентирала съм се към сони а6400 или някои от другите а серии на сони, но също се впечатлих и от canon m6 mark ii. Трябва ми апарат, който да е добър за снимки и за видео, тъй като мисля изцяло да оставя никона си като искам да е нещо по-бюджетно и да не надхвърля 2500лв. Ще се радвам да споделите вашето мнение за тези две камери или да ми препоръчите други, които ще ми свършат чудесна работа. Благодаря предварително![smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Canon или Sony
Автор: dekov   
Дата:   23-03-22 09:42

Тук е доста изчерпателно

Автор: DVisulas   
Дата:   23-03-22 14:00

Ако сериозно ще се захващате с видео, помислете и за FUJI, тъй като XT-3 и 4 записват 10бит видео, както и предоставят запис с повече кадри в 4К.

Относно двата посочени от Вас, няма да сбъркате с който и да било, понеже и двата са чудесни!

Автор: keri-di   
Дата:   23-03-22 21:00

Двете камери които сте посочили нямат матрична стабилизация!Да във
6400 такава е заявена,но е толкова зле,че....!
До 2500 по-добро предложение за видео от това няма .

Публикацията е редактирана (23-03-22 21:18)

Автор: Yog   
Дата:   23-03-22 21:36

2500 лева само за камера или за камера и обектив?

Автор: quazimodo   
Дата:   24-03-22 09:17

keri-di написа:

> Двете камери които сте посочили
> нямат матрична стабилизация!Да
> във
> 6400 такава е заявена,но е толкова
> зле,че....!
> До 2500 по-добро предложение за
> видео от това няма

+101[shtrak]

Автор: AsahiPentax   
Дата:   24-03-22 21:51

Извинявам се, че се намесвам в темата, но ако бях на мястото на питащият, то щях да си оставя D7100 само за снимки, а за видео една видеокамера Ѕоnу FDR-АХ100 (за съжаление само Брос.БГ я предлага в момента)!
Една колежка си е купила такава и мога да кажа, че качеството е на доста високо ниво, а стабилизацията е точно като от гимбъл. Единственото нещо при тази камера, което не харесах е атмосферния звук от вградения микрофон. Но с един външен нещата стават супер! Пък и най-вече ще се избегне прословутото прегряване на матрицата при видео запис, което е характерно за DSLR и някои безоглаедалки. [shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »