Автор: stoyo
Дата: 29-12-21 18:23
хубава тема...
точно през 2021 много не снимах, повече бях зает с видео, но имам един кадър, който осмисли цялата година. черно-бял портрет, публикуван е в профила ми... на легендарен спортист, запалил хиляди момчета от моето поколение да следват мечтите си и да отстояват своето място под слънцето. тази снимка отне над 10 години да се случи
преди доста време му писах, че искам да го снимам, отговор нямаше. след това писах на съпругата му - получих съобщение, че пощата й е пълна, и имейла не може да бъде доставен. 2 години по-късно отидох до Бирмингам и посетих залата им, с надеждата да се срещнем и да говорим лично - оказа се, че са заминали за Испания. персонала ми даде друг имейл, писах, отново без отговор. на следващата година опитах контакт чрез Инстаграм и ФБ, със същия успех.
казах си - не е писано да се случи, и спрях да упорствам.
на 04.09.2021 семейството пристигна в родния ми Пазарджик, за да участва в награждаването на спортно събитие, направихме контакт, разпънах си такъмите във фоаето на спортната зала и за 10 минути мечтите се превърнаха в реалност
бях си забравил рефлектора, и от близкия супермаркет купих кухненско фолио, което в последния момент лепих върху велпапе с лейкопласт от денонощната аптека, а цялата конструкция подпрях върху камък внесен от улицата
в момента снимките от сесията се използват (безвъзмездно, както им обещах) като реклама за подкаст в социалните мрежи и промо материали за различните им брандове. за някои хора 'парата в ръката' би донесла по-голямо удволетворение, но... всеки луд с номера си
https://photo-forum.net/static/site_pics/2021-12/1640896754_1630858030557713-.jpg
Публикацията е редактирана (30-12-21 22:41)
|
|