Автор: Yog
Дата: 18-05-21 20:22
Аз ползвам Премиър Про, защото в работата я имам инсталирана със служебни акаунти и съм й свикнал. Реално - не само покрива всичките ми нужди, а има в значително повече възможности, от десетината неща които аз ползвам. Въпреки това, в нас не си я купих, защото смятам, че абонаментът излиза скъп, ако не изкарваш пари с нея. Доколкото знам, макар и не евтина, Ризолв я плащаш веднъж. Дори да решиш, че безплатната версия не ти стига, в дългосрочен план пак ще излезе по-евтина. А в същото време е напълно завършен, професионален продукт. А за у дома, ползвам една програмка, която купих за 50-60 лева преди няколко години, с ясното съзнание че няма да я ъпдейтвам и ще я ползвам, докато спре. PowerDirector 16 се казва. Мисля че вече са стигнали до 19 или 20, като реално и те минаха на абонамент. Но тази програма мога да нарека полупрофесионална. Не е нито Премиър, нито Ризолв. В същото време си работи идеално, интерфейса е разбираем и логичен, има маски, надписи, транзишъни... абе, за у дома си ми върши супер работа.
|
|