Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Premiere Pro видео лаг
Автор: my.point.of.view   
Дата:   18-11-20 15:38

Оказва се, че като вкарам видео в Премиер, като пусна клипа, видеото ми се бави спрямо звука. Като експортирам видеото, това забавяне остава. Пускам си видеото в обикновен плеър - няма разминаване.
Ква е тая простотия?

Отговори на това съобщение
 Re: Premiere Pro видео лаг
Автор: fototo   
Дата:   18-11-20 15:47

Коя версия
след 2015 го имаше този проблем

Дата:   19-11-20 00:18

Отворих повторно приложението.
Сега видеото избързва.
Но по-малко.
Добре. От третия път ще стане.

Автор: langel   
Дата:   19-11-20 00:23

Третия път го остави отворено, щото четвъртия може да почне да изостава[smilie3]

Автор: s_l   
Дата:   19-11-20 12:00

Какво те кара да работиш с Premiere? Предполагам абонаментния план.. Инсалирай си едно безплатно Davinci и виж проблема дали го има.

Дата:   25-11-20 12:35

Седнах и на око нагласих картината и звука.
Оказа се, че има разминаване от 12 милисекунди.
Което акъла ми не го побира, при положение, че звук и картина са синхронни при плейване, а има разминаване в Премиер.
Живи и здрави.
Всичко е точно.
Ще ги видя тия да Винчи, много благодаря, с-л.

Реално моите видеа не са толкова важни като картина, защото са документални, в които се говори - тоест хората по-скоро трябва да слушат хубав звук. Което е основното.

Дата:   02-12-20 23:40

https://youtu.be/vxi55E2NjJ4

Ето едно от видеата, които направих лятото с външен аудио рекордер.

https://youtu.be/wxc0cN7AXaA

Ето и с безжичен микрофон, дето бягаше звука.

Автор: kollev3   
Дата:   03-12-20 01:11

във първото видео звука е супер със какво е записвано

Дата:   03-12-20 10:25

Олимпус LS-P4 диктофон с ветробран - ветробранът много вдига качеството на сигнала. Обаче народът не се радва на "четката за бръснене", че изглеждала смешно. Иска микрофон с топка.
Другото е Rode Wireless Go, което е микрофон-брошка за глас, който е поставен в дръжка с дунапренче - тоест, звукът е оптимизиран за глас, освен това, не прави запис - мята сигнала в реално време, което поставя технически ограниченя, защото сигналът трябва да влиза при минимално забавяне.
Разликата е осезаема между двете, но първото е снимано на открито, а второто видео - в стая с ехо.
Теодосий после е сниман отново с диктофона, с външен микрофон Род Лавалиер Гоу.

Автор: Yog   
Дата:   03-12-20 10:38

Това рекордерче на Олимпус го имам и записва много добър звук с ветробрана Олимпус, който си е специално за него. Иначе, когато е открито е прекалено чувствително, дори да намалиш нивото. И много удобно за употреба. Има вътрешна памет, вградено USB и не ти трябва кабел, работи с една презареждаема батерийка, която можеш да зареждаш вътре в него и не трябва външно зарядно за акумулаторни батерии... Абе, идеално са го измислили. И други диктофони съм имал, но тоя е най-добрия, който съм ползвал

Дата:   03-12-20 12:37

Аудио рекордерът е за звук - включително и музика и други. Личи си, че записва добре, но няма профил за глас. Достатъчно добър е, за да се записват интервюта от радиожурналисти.
Но лично аз, ако трябваше сега да избера едно от двете, бих избрал безжичния микрофон, просто защото ми прави живота по-лесен.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »