Автор: MixMike
Дата: 14-11-20 13:31
quazimodo явно си се припознал в моето определение, за Повярвай мнението не е само мое.
Червените пръстчета дето развяваш, може да си ги завреш...знаеш къде.
Не съм следил последните 10 мнения на asahi и GenaDP, но мога да ти гарантирам, че на всеки коректно зададен и конкретен въпрос, техните отговори са най-правилни и най-полезни. Дори да са съставени само от едно изречение. Ако ти или друг не може да схванете идеята на това което е написано - това не е техен проблем.
На въпрос - "къв телевизор да си купя до 1000лв", за да отговориш коректно, трябва да изпишеш 10 страници и да развиеш всички възможни ситуации, които самия питащ трябваше да е премислил ПРЕДИ да си зададе въпроса.
Ако въпроса е зададен коректно, описателно...определя в какво помещение ще се гледа телевизора, от какво разстояние, каква резолюция, дали да е LED, OLED и т.н. - може да се проведе дискусия и да се намери отговора.
Не съм виждал, няма и да видя, и отказвам да повярвам, че Asahi и GenaDP ще се бъзикат в тема с конкретен културно зададен въпрос.
Ако въпроса е зададен от някой дрисльо с тон - "вие сте ми длъжни за нещо" - подигравките са най-малкото с което ще се размине.
Не мисля да губя повече време с твоята особа - не е лошо да си опресниш знанията на тема - "четене с разбиране"
...защото НИКЪДЕ не съм споменал правопис и правоговор, а говоря за това, че младежа дори не си е прочел сам мнението, преди да го пусне, за да види аджеба дали хората дори ще го разберат какво пита.
|
|