Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Въпрос за синхронизация между Godox WITSTRO AD600BM и Canon Speedlite 580EX II
Автор: cubanos   
Дата:   27-04-19 15:12

Здравейте, имам следния въпрос:
Възможно ли е от Godox WITSTRO AD600BM да предам сигнал към малката светкавица Canon Speedlite 580EX II която е на слейв режим или е нужен синхронизатор? Пробвах но не ми се получава.
Благодаря предварително[smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос за синхронизация между Godox WITSTRO AD600BM и Canon Speedlite 580EX II
Автор: iavorianev   
Дата:   27-04-19 16:46

В случая трябва да ползваш оптичния синхронизатор на Канонската. За да не ти се получава мож еда са на голямо рзстояние една от друга или да има много светлина

Re: Въпрос за синхронизация между Godox WITSTRO AD600BM и Canon Speedlite 580EX II
Дата:   27-04-19 20:35

Ами не са далеч.. Мисля, си, че не мога да наглася настройките нещо. Търсих в ютуб преди това да видя нещо, но не откривам.

Дата:   30-04-19 20:41

В какви условия снимаш? Какво означава не са далеч? За да ти е мирна главата си поръчай един синхронизатор и така ще си независим от оптичният такъв. Отделно че ще можеш и да си регулираш силата на светката от тригъра

Публикацията е редактирана (30-04-19 20:43)

Дата:   01-05-19 01:45

Имах предвид, че го пробвах в домашни условия, светкавиците бяха на не повече от два метра една от друга. Годокса я командвам с предавател, но вероятно наистина май ще трябва да взема някъв приемник за малката светка където казваш да ми е мирна главата.

Дата:   01-05-19 11:32

В домашни условия би трябвало да я запали, все пак светлината и разстоянието не са големи. Остава варианта нещо в настройките да е...ама пък какви настройки да объркаш? Пробва ли и в двата варианта S1 или S2?

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Нови предложения
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг: