Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Имали ли сте подобен проблем
Автор: nikita   
Дата:   14-01-19 16:48

Фото апарата ми Fuji X-T1 не запазва въведените настройки.При включване иска въвеждане на дата и час,след това мога да правя нови настройки по менюто.Снимам и когато изключа камерата,при следващото снимане отново ме връща на първоначалните заводски настройки,дата час и т. н. Някой имал ли е подобна ситуация?
Някакви предположения?

Отговори на това съобщение
 Re: Имали ли сте подобен проблем
Автор: guciguci   
Дата:   14-01-19 16:51

Ми да няма някаква back up батерийка?

Да,сега прочетох в Google.Има някаква батерийка,която само в сервиз се сменяла

Публикацията е редактирана (14-01-19 16:55)

Автор: Джъмбо   
Дата:   14-01-19 17:07

възможно е да е заминала "паметната" батерийка с оглед на колко години е тялото... едно време при дъртите никони потребителя имаше достъп до тая батерия, сега не...

Автор: BitmapGear   
Дата:   15-01-19 10:34

Понякога е необходимо по-дълго време вътрешната (backup) батерия да се зареди до напрежението необходимо за поддържане на запаметените настройки. Оставете я да се зарежда с напълно заредена основна батерия в продължение на 24 часа.
Ако това не помогне, вероятно backup батерията се нуждае от подмяна. За съжаление, това може да се направи само в сервиз. Самата батерия не струва много, но 'специализирания' труд е вероятно скъп.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »