Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Принтер
Автор: S.Nikolov   
Дата:   03-12-18 11:58

Здравейте!
В момента се оглеждам да купя някой що-годе читав принтер 2ра ръка. Та какво бихте ми препоръчали и защо.
Като изключим основните принирания на А4 страници, се замислям да има опция за принтене на снимки... Тук съответно ми се вдига цената на принтера.
Това което търся е цена-качество.
Не ми се дават много пари за 2ра употреба принтер със скъп консуматив или пък с висока цена на принт за снимка 10х15 (примерно).
Имам фаворит за момента, но искам да видя какво ще ми препоръчате преди да го закупя.
П.П. Отписвам мастилните, тъй като не всяка седмица ще се принтират неща на него и съответно не искам да засъхват главите (както в момента се случва с моя)

Отговори на това съобщение
 Re: Принтер
Автор: imitev   
Дата:   03-12-18 13:44

Евтините цветни лазерни принтери печатат зле.

Иначе казано - козата си сака пръч.

Автор: S.Nikolov   
Дата:   03-12-18 14:46

И това е вярно.. затова търся среден вариант. Да печатат хубаво (не перфе, а да е хубав крайния вариант) и цената да не е като полови годишна заплата във врачанско...

Автор: quazimodo   
Дата:   03-12-18 15:09

HP LaserJet CP 1025 color. 4 цвята с по-голяма черна касета. 30-тина лева на неоригинална касета.

Автор: danyyel   
Дата:   03-12-18 17:17

Знам, че не е лазерен но вкъщи имам EPSON L805 и искам да ти кажа, че и след 2-3 месеца без ползване просто го включвам и печатам без проблем. А разликата в качеството с лазерен принтер е доста голяма - цената на принт за снимка мисля, че е напълно ок но виж ако ще печаташ много текст не мога да дам адекватно мнение как ще се движи консуматива. За снимки е супер!

Публикацията е редактирана (03-12-18 17:18)

Автор: victory13   
Дата:   03-12-18 17:24

Имам един л800, дето така и не му намирам приложение, още си е с оригиналните мастила.
Напиши една цена на лично, и ако ме устройва, ще си имаш принтер [smilie5]

Автор: Блясък   
Дата:   05-12-18 12:28

Имам два принтера, единия на Епсън, (по памет) IP4800, другия мисля пак беше Епсън, даже със скенер...
И двата мастилени, фото се водят, 4 или 6 цвята мастила.
Не се ползват в офиса където работя, с оригиналните мастилници са, едва месец-два са използвани, в перфектно визуално състояние са. Идвал им скъп консуматива, и ги зарязаха.
Ако имаш интерес ще ги снимам, ще са склонни за съвсем дребна сума да се разделят с тях

Автор: kvakioh   
Дата:   05-12-18 12:55

За А4 не зная, но за 10х15 Selphy на Канон нямат равен. Доказано и с анализ и реални тестове. Черното е черно, цветовете са най-близки. Това сравнено с фото студия от всякакъв род. Цената е наистина по-висока, но резултатите са най-близки до реалността.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »