Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 От къде в България мога да купя по особен кепчър?
Автор: Zaz_Vida   
Дата:   24-11-18 12:44

Значи, намирам само USB към HDMI, а на мен ми трябва обратното HDMI към USB. Идеята е да може да работи през OTG кабел свързан със смартфон после. Целта на занятието е да се ползва видео сигнала от професионалната камера - микро или мини беше HDMI към кепчъра със станартен HDMI вход, през смартфона, за да се стриймва в Ютуб или Фейсбук (на терен, а не в студиото). Искам да го закупя от България, но го намирам само в чужди сайтове от където не мога да пазарувам. Може ли да се намери в България това или не? [cool]

Отговори на това съобщение
 Re: От къде в България мога да купя по особен кепчър?
Автор: kiten   
Дата:   24-11-18 20:03

Текстът беше премахнат от Администратор на Фото Форум, защото съдържа СПАМ, не е по темата, е предпоставка за конфликти, има лош правопис или противоречи на правилата на сайта.

Автор: zazvida   
Дата:   24-11-18 21:07

kiten написа:

> а не искаш ли и да има екстра за
> прожектиране на голям екран както
> при по-новия модел?
Не разбирам какъв ти е проблема, че се заяждаш? Просто не мога да купувам от чужбина и търся в България. Като не можеш да помогнеш недей да спамиш!!!!!!

Автор: kiten   
Дата:   24-11-18 21:37

Текстът беше премахнат от Администратор на Фото Форум, защото съдържа СПАМ, не е по темата, е предпоставка за конфликти, има лош правопис или противоречи на правилата на сайта.

Автор: Synthy   
Дата:   26-11-18 08:53

Ако дадеш някакъв линк към желаното устройство, може и да се намери някой, който да помогне.

Дата:   26-11-18 14:40

Synthy написа:

> Ако дадеш някакъв линк към
> желаното устройство, може и да се
> намери някой, който да помогне.

Ето за това става на въпрос:
https://i.ytimg.com/vi/Ht7MGt92cfo/maxresdefault.jpg

Това е същото, но друга марка:
https://i.ebayimg.com/00/s/MTAwMFgxMDAw/z/MPMAAOSwb3hb1fLk/$_10.JPG?set_id=880000500F

В българските сайтове намирам само обратния вариант, тоест от USB към HDMI, а това е каквото ми трябва HDMI към USB
Имам кепчър RCA към USB, но не сработва добре със смартфона (Samsung S8), а даже и с на колегата Huawei Y7 Prime 2018. Все пак с чинчове и USB 2.0 си е бавно за срийминг. А това е с HDMI вход и USB 3.0 изход.
Това беше въпроса, дали може да се намери в България, защото знам, че сайтовете ни не показват всичко което предлагат. [cool]

Публикацията е редактирана (26-11-18 14:48)

Автор: Hsathv   
Дата:   26-11-18 15:05

Ти пък ако си мислиш, че това дето си го избрал ще сработи коректно с андроида... Ма то май цялата работа е да се поръча от България, щото ако не тръгне, да се върне в 14 дневен срок според ЗЗП.

Автор: Джъмбо   
Дата:   26-11-18 15:15

https://teradek.com/collections/vidiu-family

това е нещото което работи.. скъпо е, но работи
аз го използвам с профи камера за стриймване в суратя, макар за съжаление мобилните оператори да се хвалят с бърза скорост, но не и с добра мрежа та... често си е мъка стриймване с добро качество

Автор: lamerko   
Дата:   26-11-18 15:18

Твърде объркано си писал какво искаш... значи като за начало, масовите кепчъри са устройства, които получават видео сигнал от дадено сутройство - камера, видео плеър, кабелна ТВ и т.н. и го стриймват към компютър през даден интерфейс - обикновено през USB или на PCI шината (ако е платка). В първия си пост, ти си писал "намирам само USB към HDMI" - това вероятно е объркало всички, понеже това е точно обратното и като цяло е напълно безсмислено, макар че има нещо като външни видео карти, които всъщност точно това правят.

модели колкото си искаш

Дата:   02-12-18 16:47

lamerko написа:

> Твърде объркано си писал какво
> искаш... значи като за начало,
> масовите кепчъри са устройства,
> които получават видео сигнал от
> дадено сутройство - камера, видео
> плеър, кабелна ТВ и т.н. и го
> стриймват към компютър през даден
> интерфейс - обикновено през USB или
> на PCI шината (ако е платка). В първия
> си пост, ти си писал "намирам само
> USB към HDMI" - това вероятно е
> объркало всички, понеже това е
> точно обратното и като цяло е
> напълно безсмислено, макар че има
> нещо като външни видео карти,
> които всъщност точно това правят.
>
>...
> модели колкото си искаш

Значи тествах с кепчър през телефона, но едно приложение показва картината от камерата, а друго стриймва десктопа на телефона към ютуб (не намерих комбинирано). Да, точно кепчър ми трябва, но този който пробвах е с женски чинчове вход, или така наречените RCA to USB кепчъри.
На мен ми трябва да е с HDMI вход. Камерата, която тествахме с кабел през този RCA to USB кепчър е Sony HXR MC2000, но имаме и Sony AX-33, която има в менюто Live streaming, но лошото е, че е към сайт на IBM, които искат майка си и баща си, тоест за 100 човека гледащи стрийма да се заплаща 100 долара на час. Не, мерси това не ни устройва!
А устройствата които се продават в България са точно на опаки като USB-то е вход, а HDMI е изход!? [cool]

Автор: Джъмбо   
Дата:   02-12-18 16:57

казах ти какво ти трябва, ако искаш стрийм с видео камера, купуваш устройството а стрийма ти е безплатен (само ти трябва читав нет)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »