Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Сервиз за обектив Сигма Fish eye
Автор: Stef1   
Дата:   06-09-18 13:48

ЗДравейте, очевидно съм допуснал грешка със съхранението на обектива и поради прибирането му в калъфа без капачка антирефлексното покритие се е протрило и стои като мръсно. Снимките, както се досещате не са много хубави. Въпросът ми е къде в София мога да го занеса да ми сменят предната леща? Ориентировъчна цена? Може би около 300лв?

Отговори на това съобщение
 Re: Сервиз за обектив Сигма Fish eye
Автор: hotsnail   
Дата:   06-09-18 13:55

Фотографски системи

https://goo.gl/maps/Ez93rEyMmep

Нямам идея колко ще струва. А и на дали някой може да Ви каже по описанието. Сигма имат няколко фиш обектива май....

ако е много стар модел, може и да нямат от къде да доставят леща или други резервни части.

Публикацията е редактирана (06-09-18 13:59)

Дата:   06-09-18 14:06

Sigma 15mm f/2.8 EX DG Diagonal Fisheye Lens ей този модел е. :)

Автор: b0bb0   
Дата:   06-09-18 15:33

>> ...антирефлексното покритие се е протрило и стои като мръсно. Снимките, както се досещате не са много хубави...

Специфичен е обективът, в смисъл с голяма изпъкнала челна леща, ама да се е променило чак качеството на снимките от протрито антирефлексно покритие...? Доста ще да е пострадала лещата.

Дата:   06-09-18 17:21

Ами, не е, просто като снимам с него и светлините се виждат все едно е изпотено стъклото..мисля, че така най-точно може да се представи. Съответно и на мен не ми ахресва никак. Може би малко преувеличено го описах.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »