Автор: dreamitko
Дата: 11-08-18 00:28
Здравейте и от мен.
Позволявам си да напиша този коментар, понеже съм работил малко над 10г. в структурата на официалния представител и вносител на НИКОН, Олимпус /преди да направи офц.предствителство/, БЕНКЮ и Карл Цайс.
Вече от 10+ година не съм служител на фирмата. Така също и рядко имам контакти с нея, но все пак съм клиент, което ми доставя удосолствие въпреки, че има пропуски които считам, че се дължат на динамичния пазар, в който не са се нагодили служителите и т.н. и т.н. ...
Мога само едно да ви кажа, което по "мое време" се е случвало.. В стремежа си тогавашната фирма /пак сега Профайлд/ се е стремяла до такава степен да се докаже и продължава.., че не малко пъти е била във финсова загуба. Впървом сервиза беше в Гърция /някъде 2006г./ си спомням, когато гърците поправяха никоните сред трохите от хляба след обедното си меню.. Колко пъти се молеше шефа ми на Холандците да минем при тях!! Ами коллко пари шефа ми инвестира да направи обурудване в България за най- елементарните ремонти..!!!! Ами колко специализации имаше на хора-кадърни кадри от България към Холандия и обратно за взаимен опит !!??? Ами колко разни други съпътстващи несгоди имаше...!!!/
Само едно искам да подчертая....!!!
ИМА НЯКОЛКО ПРОСЛОВУТИ ФОТОГРАФИ В ТОЗИ ФОРУМ, КОИТО ПОНЕ 10ГОДИНИ БЯХА МНОГО ДОБРЕ ЗАПЛАТЕНИ, КАТО РЕКЛАМНИ ЛИЦА НА НИКОН И ПРЕЗ ТЕЗИ ГОДИНИ СИ ЖИВУРКАХА ПОЧТИ ОХОЛНО....., НО СЕГА НЕ СМЕЯТ ДА ОБЕЛЯТ ЕДНА "БЛАГА" ДУМА ЗА СЕРВИЗА НА НИКОН, ПОНЕЖЕ ВЕЧЕ СЕ НАГНЕЗДИХА НА ДРУГИ МАРКИ /нпр.Лайка, Канон../. ЕЙЙЙ...- ЛЕСНО СЕ ЗАБРАВЯТ КИНТИТЕ, КОИТО СПРЯХА ДА ТЕКАТ КЪМ ШКЕМБЕТО НА ЧРЕВОУГОДНИКА, НАЛИ ?!!!!
П.П. Да не разпарвям пък, как един "Майстор фотограф" все още не си е платил НИКОН ф5, който му бе даден за изпълнение на рекламна дейност...!!!
|
|