Автор: tili
Дата: 09-06-18 00:45
Според мен, тежките критични коментари под снимките са по-скоро вредни, отколкото полезни, особено за автори, които имат потенциал да се развиват, доста крила са подрязани с убийствени критики! Много често такива коментари са заяждане на личностна основа или връщане за критичен коментар под снимка на коментиращия. Виждал съм и критични коментари от хора "авторитетни", на които познанията им са минимални, а претенциите големи! Спомняте си от близкото минало "големия капацитет" baddimo, който се изцепваше "фотката не е добра" и купища хора без лично мнение си викаха, щом baddimo казва, значи наистина не е добра! Виждал съм доста такива прецакани фотки!
Конкретната снимка си има доста кусури, ама коя няма?! Галериите са пълни със снимки, които и за ФБ не стават, но с помощта на групите по взаимопомощ, трупат рейтинг и възхищения, а критиците си траят! Направи ми впечатление, че автора на този кадър, все пак го е качил в "Личен албум"! Ако отворим доста по-претенциозния "Портрет", ще открием бая маТриал за критикуване
Мисля си, че ако човек наистина иска да помогне, винаги може да пусне едно лично на автора, от опит знам, че хората си виждат грешките по-добре, а критиката приемат с разбиране и благодарност. Не всички де
Спомням си един друг сайт, в който съм виждал над 300 коментара под кадър от "Осанна до разпни Го" - е, този култов сайт вече не съществува!
|
|