Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Купувам - Zhiyun Crane 2
Автор: lubataa   
Дата:   19-12-17 11:12

Купувам Zhiyun Crane 2.

Отговори на това съобщение
 Re: Купувам - Zhiyun Crane 2
Автор: ivceto   
Дата:   19-12-17 11:47

Цък

Автор: lubataa   
Дата:   19-12-17 12:31

Благодаря за отговора!

Това е v2 (която е за камери до 1.8кг и без фокус функцията)

Аз търся 2 (камери до 3.2кг и фокус).

Проблема с амазон и ибей е таксата (мито+ддс, което много оскъпява продукта и ми създава 2 дена главоболия в агенция митници.

Надявах се някой колега от България да има един за продан [smile]

Автор: lamerko   
Дата:   19-12-17 12:37

Отделно обявата е малко съмнителна - вероятно продавача е коректен със стоката, но не и с наличности/местоположение. Прави впечатление високата цена за доставка и големия период за доставка... ако ти се цвъкне извън ЕС - ще береш ядове с мита и митници...

Автор: Konstantinov   
Дата:   19-12-17 13:24

В Германия си купих същата марка за телефон там е 134 евро безплатна доставка до адреса, а у нас 450 лева с ддс.Беше ме страх да не ми го вземат на летището заради батерията или защото прилича на оръжие,но нямаше проблеми.В ръчния ми багаж беше.У нас каквато електроника съм поръчал не работи и не смея ,не ми върви у нас, само в Германия поръчвам.
В амазон де ги има и са около 800 евро провeри си и си купи от германия и някой да ти го донесе.

Публикацията е редактирана (19-12-17 13:25)

Автор: diana2017   
Дата:   19-12-17 14:06

Любопитно ми е, как с 3кг камера и обектив, можеш да снимаш 10-12 часа събитие само с една ръка. Не е ли твърде изморително и как се справят физически по-слабите хора?

Автор: lamerko   
Дата:   19-12-17 14:13

Защо трябва да е на една сесия? Тръгваш на обиколка и една грижа по-малко за батерии. Пък и не е казано, че трябва да се използва обезателно от ръка - лично аз бих го ползвал и от автомобил :)

Между другото ми е интересно тази версия със следящия фокус - наистина ли бачка само с Канон?

Автор: stef7   
Дата:   19-12-17 14:33

Ами пусни си обявата в базара, що я пускаш във форума ? И как досега не са я изтрили ? :)
В английския ebay.co.uk има доставчици от европа и няма да ти се налага да плащаш данъци и да се занимаваш с митници. Каквото може да си купиш от Хонконг или Китай това може и от Европа. Китайчетата отдавна имат магазини тук.

Примерно

Автор: HepBeH_XaMcTep   
Дата:   19-12-17 20:13

@Stef7
Има много китайци, които твърдят, че стоката се намира в UK, но пращат от Китай.
Така се случи с един gimbal за екшън камера, който поръчах преди 2 месеца.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »