Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Въпрос за ценообразуване
Автор: k7   
Дата:   10-10-17 23:24

Здравейте. Имам запитване за фотозаснемане на бал на мой познат догодина. В процеса на разговора, разбрах, че по скоро не иска да снимам само него, а целият клас. Малко в класната, малко в училището, малко в ресторанта и в ресторанта да направя по една портретна снимка на всеки. Няма да правя албуми, фотокниги и тн. Снимам, обработвам, записвам на диск и давам. Как си определяте цената за такова запитване, защото баловете които съм снимал са били персонални, а не на целият клас.

Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос за ценообразуване
Автор: asahi   
Дата:   10-10-17 23:25

50 лева на час.

Автор: ecobo   
Дата:   11-10-17 08:47

50 лева е малко. Поне 55 трябва да са.

Автор: quazimodo   
Дата:   11-10-17 09:17

Друже, за да не те правят на маймуна, както вече са започналои някои, по-добре разгледай няколко сайта за фотоуслуги и ако трябва похарчи някой лев за телефонни разговори. Това ти го казвам като човек, който предпочита само при наистина изключителни обстоятелства да се допитва до тукашните курифеи[smilie18][beer]

Автор: nsirakov   
Дата:   11-10-17 09:24

за такова аз исках по 100лв на час

Автор: k7   
Дата:   11-10-17 09:55

Да не ме помислите за балама, си казвам. Когато снимам кратки неща, цената ми е 150 лева първият час, по 50 лева всеки следващ. Тук говорим за балове, кръщенета и тн. По дългите ангажименти, като сватби са в друго перо.
Питам понеже тук искат снимки на целият клас, а не персонално на някого :)и дали го смятате по друг начин, като е за класа и са 20 души (примерно).

Автор: CDman   
Дата:   11-10-17 10:01

По 20 лева от човек (или повече ако прецениш). И каквото вземеш предварително - това ще ти остане. [smile]
Личен опит.[smilie7]

Автор: MrPhoto   
Дата:   11-10-17 10:18

на глава добитък разбира се, като в мичурин квартирите.
Цял свят е на стая, бабата е на калпак!

Автор: CDman   
Дата:   11-10-17 10:49

Бабата си е преценила от опит, че така трябва. Кой не иска - на хотел 100 лева "на човек" ол инклузив [smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Албум преди 6 часа
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг: