Автор: kali222
Дата: 05-10-17 12:20
Има много начини да се запазят функционалните инструменти като отсечка, редакция, огледално изображение, без с това да се застрашава тъй безценното авторство, при добро желание.
- заявление за разрешаване от автора
- при сваляне да се намалява размера на изображението и вероятно много други
За сведение на изказалите се по-горе - инструментът за отсечка не беше използван само за "орязване" на кадрите. Аз и много други коментиращи често използвахме този инструмент, за да покажем елемент от изображението, за който става дума в коментара. Да, разбира се, че може е да се опише вместо да се покаже, но това отнема много повече време и усилия, с които не всеки разполага и определено намалява желанието за коментар.(казвам го като човек, който е бил години наред един от най-коментиращите под кадрите във форума)
Тези, които по-отдавна навестяват това място не може да не са забелязали колко по-малко се обсъждат кадрите, в което според мен, не малка роля има и отпадането на тези инструменти, а сега вече и възможността за редакция. Много е жалка тази тенденция за мен.
Ако идеята на този сайт е да се показват само снимки без всякаква дискусия, то Фейсбук върши същата работа...
|
|