Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Сервиз за дрон . Моля помогнете.
Автор: Mytronix   
Дата:   12-08-17 20:20

Здравейте колеги . Птеди малко дрона ми Мавик про претърпя инцидент ... при снимането на сватба дрона се блъсна в дърво и падна върху кола . Видимо е леко изкривен ,но големия проблем е, че не се свързва към дистанционното. Моля препоръчайте ми сервиз ...

Отговори на това съобщение
 Re: Сервиз за дрон . Моля помогнете.
Автор: georgioiv   
Дата:   12-08-17 21:18

Още нямам самочуствието, че мога да оправям всякакви повреди и аварии по Мавик, но ако решиш да го продаваш в неработещо състояние, ми пиши...

Автор: джъмбо   
Дата:   12-08-17 21:18

в гаранционната карта не пише ли кой е сервиза?!?!, не че ще признаят гаранцията, но все пак могат да го поправят ако е поправим

Автор: obscureman   
Дата:   12-08-17 23:32

Mytronix, съжалявам за случилото се. По пътя на логиката от удара се е разлепила или разкачила антена.
Много го гледам в ревюта този дрон и ми харесва много концепцията и размерите. Можеш ли да дадеш някакви отзиви как се справя и снима, правил ли е някакви проблеми, крив хоризонт и т.н.?
Знам, че вероятно не ти е до това, но ако решиш да споделиш, ще ти бъда благодарен.

Автор: metodiev_martin   
Дата:   13-08-17 15:09

Моя замина с "български пощи" за Industriestraße 12, 97618 Niederlauer, Германия. Пристигна за 3-4 дни, за още 3-4 откриха проблема, (още не зная дали е ремонтиран само или изцяло заменен) и ми го изпратиха обратно, на 17-ти си го очаквам обратно, но вината не беше в мен и нищо не дължа за ремонт, така че не мога да ти кажа какви са им тарифитие...
В БУШОНА ремонтират, но нямам отзиви за там.
Дано да минеш по тънката лайсна с ремонта, въпреки че в повечето случаи секирата си е яка ...

Автор: asahi   
Дата:   13-08-17 22:09

Докато дронът се блъскаше в дървото "летецът" къде беше?

Автор: ikomilanov   
Дата:   13-08-17 23:58

Съвсем скоро преживях същото.. Занесох го в коптер бг и го изпратиха в сервиза им в Пловдив за оценка на ремонта. За съжаление подхода им е да заменят всичко, което има щета на цели модули и цената на ремонта е нерентабилна меко казано.. но можеш да имаш късмет. 36 лв. е диагностиката. Успех!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »