Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Всичко, което е по-добро по един показател, ще куца в друг(и).
D7200 е брутално добре балансирана машина и на сегашната промоция е бомба.
Подписано - собственик на Д7200 на 60к кадъра с 10-на познати с такива тела (2 от които взети последния месец).
Едит/послепис: само да кажа, че реалния кадър зависи доста повече от оптиката и без добри обективи не е хава. Трябва да се мисли за система - тяло и обективи, които ще вършат определена работа и се вместят в даден бюджет
/Офф:
Аз моя D7200 ще го продавам след месец, ако някой не е на зор може да ме има в предвид. Под 2к кадъра е, в отлично/като ново състояние е. Разбира се ще пусна обява в предназначените за това места, но като стана въпрос тук, реших и аз да се тазпиша. За инфо - на Лични!
По темата: С риск да излезе, че си хваля стоката...искам да кажа, че тялото е трепач за парите си! Гласях го за второ тяло към D750, но реално на този етап не ми е нужно такова и ще си остана само с фф-а. Сега ако избирах балансирано тяло спрямо цена/качество пак бих взел за фф - д750, за кроп - д7200. И така от мен
При нито един кадър не съм съжалил, че съм избрал D7200. Страхотен апарат, добре изнесени контроли, достатъчно опции за настройки, много голям диапазон и възможност за обработка на RAW файлове. Имам го от 2 години и сега ако трябва да избирам, отново бих се стпрял точно на това тяло. Но както са казали и колегите - зависи и с какви обективи ще се ползва.
Sigma 18-35 1.8 DX задължително тест преди покупка
Sigma 50-100 1.8 DX също задължително тест
Nikon 35 1.8 dx за цената си е просто невероятен
Nikon 85 1.8G FX цена качество суперрр
Sigma 50-150 DX трудно се намира и само него несъм пробвал.
Tamron 70-200 2.8 VC USD много добра алтернатива на скъпия Никон 70-200 2.8
Tokina 11-16 2.8 чувам само хубави работи за него.
Tokina 50-135 2.8 малко шумен и бавен фокус,но за портрети е супер, и е стабилна и качествена изработка.
И още един куп хубави стъкла,но нека друг да допълва.
Sigma 10-20 - поне толкова добър колкото 11-16 Токината, за мен една идея по-гъвкав фокален диапазон, докато го имах не слизаше от камерата - основния ми туристически обектив.
70-300 Тамрон - по-добър от Никонския 70-300, FF обектив много приятно, бюджетно дълго.
Никон 105 макро - имам по-старата версия, която е като малък танк Made in Japan изцяло изработена от метал феноменално остър и се намира почти наполовина по евтино от новия, пластмасов 105 макро.
50 1.8 най-евтиния и най-недооценен обектив за кроп на Никон. Отличен стартов портретен (на DX е еквивалент на 70-75 мм FF)