Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Здравейте, колеги. Мисля да си купя в най-скоро време трансийвър/ресийвър. Поправете ме ако съм сбъркал термина, но ми трябва тая джаджата, за да управлявам светкавицата (SB-910) от разстояние. Не искам да я ползвам закачена на тялото. Спрял съм се на това https://www.amazon.com/PocketWizard-PW-MMAX-802-450-MultiMAX-Transceiver/dp/B0015IW54U /url]
Бихте ли ме насочили по-конкретно към това, което търся. Благодаря
Привет! Нали знаеш, че светкавицата може да я ползваш 'офф боди' и без ресийвър-трансмитер. Тя има вграден инфраред рецийвър и се контролира от вградената в тялото ти, като последната се настройва от камерата да е в 'команд моуд' и да не влияе на експозицията а само запалва външната. Моята СБ700 я пали и когато е напълно зад модела, без да има пряка визуална връзка.
Аsahi, разбира се, че ще питам. Не съм се родил научен :), винаги има нещо, с което човек не е запознат за това и питам. Но е трудна работа да отида до Dynaphos, защото не съм в България, а не знам кога ще се прибера, а трябва да си набаввя такова нещо преди 08.07 :\