Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Off Camera flash
Автор: Stef1   
Дата:   06-06-17 21:55

Здравейте, колеги. Мисля да си купя в най-скоро време трансийвър/ресийвър. Поправете ме ако съм сбъркал термина, но ми трябва тая джаджата, за да управлявам светкавицата (SB-910) от разстояние. Не искам да я ползвам закачена на тялото. Спрял съм се на това https://www.amazon.com/PocketWizard-PW-MMAX-802-450-MultiMAX-Transceiver/dp/B0015IW54U /url]

Бихте ли ме насочили по-конкретно към това, което търся. Благодаря

Отговори на това съобщение
 Re: Off Camera flash
Автор: ve_sselin   
Дата:   06-06-17 22:32

Привет! Нали знаеш, че светкавицата може да я ползваш 'офф боди' и без ресийвър-трансмитер. Тя има вграден инфраред рецийвър и се контролира от вградената в тялото ти, като последната се настройва от камерата да е в 'команд моуд' и да не влияе на експозицията а само запалва външната. Моята СБ700 я пали и когато е напълно зад модела, без да има пряка визуална връзка.[cool]

Публикацията е редактирана (06-06-17 22:35)

Дата:   06-06-17 23:25

Да, да, зная. Пробвах го, но искам да си купя такъв тригър, по-нататък да мога да контролирам и повече от една такава светкавица. Благодаря :)

Автор: lord_kik   
Дата:   06-06-17 23:48

Godox X1N перфектен и е за почти без пари!!!

Дата:   06-06-17 23:56

цък

Правилно ли чета, че дистанцията е само 2 метра и половина? Трябва ми такъв задействащ се на 10 метра или повече

Някой от тези? цък

Публикацията е редактирана (07-06-17 00:15)

Автор: lamerko   
Дата:   07-06-17 00:47

Transmitter Distance >100 meters

Къде го прочете това за двата метра [smilie11]

Автор: asahi   
Дата:   07-06-17 08:50

Добре, че питаш, Стеф. Иди до Dynaphos и си харесай нещо. Пробвай намясто, ще те консултират, има и гаранция.

Дата:   07-06-17 23:03

Значи съм недочел, lamerko

Аsahi, разбира се, че ще питам. Не съм се родил научен :), винаги има нещо, с което човек не е запознат за това и питам. Но е трудна работа да отида до Dynaphos, защото не съм в България, а не знам кога ще се прибера, а трябва да си набаввя такова нещо преди 08.07 :\

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Албум преди 6 часа
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг: