Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Здравейте и от мен.Решила съм да си взема обектив,с който да сменя китовия на canon 100d и се чудя дали 15-85 ще ми свърши работа за универсален / тук изключвам портрети, за които ще е 50 мм на 1.4 но на по-късен етап.
Ще смениш един универсален обектив с друг, който е малко по-универсален. Според мен ше е по-удачно да се вземе друг, който допълва китовия (дали ще е твърд, телеобектив или ултраширокоъгълен зависи от предпочитанията).
Имах го преди време, купих го за много пари, въпреки това не съжалявам. За мен това е най-универсалния обектив за кроп. Нещо като 24-140 на фф. Не е с постоянна бленда 4, но пък е стабилизиран, оптически добре издържан, моля не го бъркайте със 17-85 - нямат нищо общо.
Вече не са намира втора ръка на добри пари, аз бих го купил на твое място
За екскурзии се е утрепал 15/85. МанИ го Асахито, той няма да си го купи, щот' нема кропка :))) а обектива си е екстра. Преди години сме ги купували за по една капа пари от магазина. Сега поне ги има.
Е... тежичък е- при тежък преход с апарат и тринога, освен тежката раница идва нанагорно. Ма е Универсален! После ще си набавиш и фиксирани, кой както ти трябва.