Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 iStock.com тотално ли оплете конците?!
Автор: hose   
Дата:   15-05-17 12:01

някой ориентира ли се какво се случва?
последно време, откакто почнаха да правят някакви промени и прехвърляния, нито мога да си видя снимките, нито продажби (ако има, че там тотално бяха "сгънали") нито нищо… само се прехвърляш от сайт на сайт, напред назад….
писах дори на съпорта, казаха ми че след нИ нам кой си дата, щяло да стане не знам си какво… а в новия сайт дори не мога да се логна в момента - май съм сложил друга парола… имам чувството че най-добре да го закриват тоя сайт

Отговори на това съобщение
 Re: iStock.com тотално ли оплете конците?!
Автор: MixMike   
Дата:   15-05-17 14:45

Нищо по специално не се случва, освен че акаунта ти в IStock вече е само снимки и няма нужда да се логваш понеже не виждаш нищо по специално. Всичко е преместено на нова онлайн система, която е десетки пъти по-бърза, инспекцията става за минути дори за неексклузивните(вместо дни и седмици дори). Лека полека оправят появилите се бъгове.

Единствената драма засега е, че няма статистика с продажбите в реално време и трябва да чакаш месец, за да видиш какво си продал. Обещали са, че ще направят, но засега чакаме.

Проблема с логването се оправя като се логнеш с мейла си, а не с потребителското име. Ако пак не става - чистиш си кукитата и си работи.

Но...най-добре се отказвай! И без това конкуренцията е голяма.[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   15-05-17 18:25

MixMike - аз от стока отдавна съм се отказал, загуба на време е, наличното просто съм го оставил

Автор: burningice   
Дата:   15-05-17 21:35

Да, логваш се с контрибуторското име, а те вкарват като обикновен юзер. [smilie23]

Автор: chones   
Дата:   16-05-17 23:43

hose - стока e загуба на време??? [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   17-05-17 10:46

тотална

а специално iStock-а след онези скандали с парите направо умря, а сега вече никой не знае какво се случва със снимките

Публикацията е редактирана (17-05-17 10:47)

Автор: lamerko   
Дата:   17-05-17 11:02

Какви скандали?

Дата:   17-05-17 11:41

бяха прибрали доста пари преди години… с някакво неясно обяснение за фалшиви кредитни карти мисля, или поне на мен така ми бяха взели пари няколко пъти но от dreamstime, вече не помня точно какво беше в iStock-а

относно смисъла - и преди съм го казвал, дайте си графиките анонимно, да видим големите пари които се вадят със сток… и преди съм пускал моята и сега отново ще -

https://scontent.fsof2-1.fna.fbcdn.net/v/t31.0-8/18558551_10155428608989009_7361550679609547927_o.jp...

оттам нататък не ми обяснявайте за смисъла… смисъл има единствено за сайтовете и политиката им да ви обясняват колко е яко да сте им роби ;) да не говорим че много дизайнери вече са ми казвали че отдавна не купуват нищо

ето и последната ми продажба от днес - Brownie detail
$0.35 | subscription | large

Публикацията е редактирана (17-05-17 11:44)

Автор: lamerko   
Дата:   17-05-17 11:47

Е па в пика си успял да направиш 150 кинта [smilie5]

Дата:   17-05-17 16:25

мхм… сега очаквам да се включат стокаджиите с няколкото неизменни противоположни теории:

1. Трябва НЕПРЕКЪСНАТО да качваш снимки за да имаш продажби - ако гледаш графиката в първия момент това ще си помислиш, но ако вземеш че наистина се размислиш и анализираш се оказва че не е точно така…

2. Трябва време за да се завърти снимката в базата данни и после да трупа точки, пък нива и накрая да почне да вади едни пачки…

3. Има "трендове" в стока, туй като висшата мода нали и трябва да ги следиш, че изоставаш иначе… то реално докато излезе официалната статистика той тренда винаги е минАл…

4. Стока не е за всеки, трябва да си с поне два пулицъра и три номинации на академията за специални ефекти…

И не че няма доза истина в тези твърдения, но при сигурно 10 000 000 "контрибютъри" вече… печелят само сайтовете

И не че сигурно няма печеливши стокаджии, но то и от ТОТО-то печелят хора… ей на, тази женица в испания

Автор: MixMike   
Дата:   17-05-17 17:15

Желязна логика [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: marrio31   
Дата:   17-05-17 17:56

hose,колко мислиш печели на месец този човек -franckreporter
franckreporter
Да си призная и аз не знам,но мисля,че добре се справя[smile]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Нови предложения
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг: