Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Здравейте приятели.
От два дни имам някакъв проблем с ФШ и не мога да разбера какво се случва.Аз ли нещо съм разбъркал настройките или ФШ се е бъгнал и иска преинсталация.
Проблема...при използване на инструмента Healing brush tool, за да си ретуширам нещо, като натисна бутона Alt и цъкна с мишката...не се копира само дадения участък, а направо целия кадър.След това като местя кръгчето и копирания кадър се мести целия ...
Рових из настройките, но не открих начин да се справя с този проблем.Всичко останало изглежда да работи както трябва.
Та помагайте, че направо се измъчих...
Поздрави!
Благодаря, ще пробвам!
П.П.Четката е с различна големина, защото пробвах и по-голяма и по-малка от горе от падащото меню където обикновено коригирам размера на четката.
Какво стана и как стана направо не знам...
Ще пробвам това, което ми казахте и ще пиша дали се е оправил проблем!
Предварително ви благодаря!
Благодаря за насочването.Всъщност, като влязох в това меню, чавката беше размаркирана и пробвах обратното...да я маркирам.След като я маркирах, проблема изчезна...
Благодаря още веднъж...