Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Тази тема започва като някакъв странен чат с неясен въпрос.
Какво значи кандидати и за къде кандидати? Аз примерно не съм спирал да снимам ... просто не източвам картата си тук.
Как какво стана със стрийт фотографията? Развива се в много добра посока - виждаш човек на улицата и бам, снимка. След малко следващия - изстрел!
И ето така всеки отрязява състоянието на улицата и неговите обитатели. Следва обработка в черно и бяло, кларити на 100, контраст на 100 и леко хайлайтс надолу, шадоус леко нагоре. При нужда - винтериране. Това е.
Вече не е модерна.
Няма разголени порцеланови моделки.
Няма мазни бокета (не можеш да разбереш на улицата ли е снимано най-малко и ФФ е по скоро пречка).
Може да направиш шедьовър и с телефон.
Направо да се чудиш как още не са я забранили
по безсъдържателна тема не бях чел тук... а конкуренцията е убийствена...
И аз като iliyanb бях тръгнал да питам автора на това словесно безсмислие да даде пример, било в темата, било в профила си... ама току виж ме застрелял с отговор подобен на този от 14.04.07 10:14