Автор: iLudia
Дата: 06-03-17 10:09
За да не решите че хейтя ГоПро - да си кажа, аз бях фен на ГоПро.
Това което мое отказа от Херо 5 Блек е, многото оплаквания в нета от проблеми с камерата. Проверете сами - неработещ екран, гласовите команди не работят в леко шумна среда, проблеми с карти, дори с тези от списъка с уж съвместими. Щях да го купя от Англия и не ми се рискуваше да попадна на проблемна бройка, която после да връщам обратно и да влизам в омагьосания кръг. Вижте ревютата на хората в Амазон примерно, оплакват се че дори след подмяна, новата камера дефектира. Има и такива които твърдят, че ГоПро не им подменя продукта с оправдание, че нещо от комплекта липсва. В момента в амазон.ук Херо 5 блек е по-евтино от Херо 4 блек и почти колкото Херо 4 силвър.
Гармин до момента не ми е дал никакъв проблем, нещо повече - всичко обявено от прозиводителя работи така както очкавам да работи. Вградените сензори мерят прецизно и на екрана при пост обработката се виждат скорост, местоположение, ускорение, надморска височина, посока на движение. Има много темплейти за визуализиране след това във видеото - километражи, цифри стрелки и т.н. Гласовите команди работят, тъч екрана работи дори и когато камерата е във водоустойчивия калъф. Микрофона дори в калъфа се справя значително по-добре с вятъра при ски спускане от предишната ми ГоПро Херо 4 Сешън. Има още много неща, които в момента не ми се описват, пък и заприличах на дилър на Гармин.
|
|