Автор: alex070707
Дата: 01-11-16 13:01
С фуджита нямам почти никакъв опит, направил съм буквално 5 кадъра с XT-1 и 56мм 1.2 и въпреки това останах много приятно изненадан. Всичко изглежда много качествено изработено (определено по-добре от а6000), като ергономия не мога да го коментирам, просто защото за първи път снимах с тази марка и не знаех кое къде е, но все пак доста интуитивно е направено с всичките колелца.
Това, което веднага ми направи впечатление е, че eye AF-а и face detection-а са доста по-зле от тези при Сони, но това според написаното от теб не те бърка.
С обективите на фуджи не съм запознат, но ако са на същото ниво като този 56мм 1.2, то мисля, че няма да имаш ядове.
Китовите не мога да ги коментирам много, с този на Сони съм правил няколко кадъра и честно казано и мен ме дразни този power zoom, но друго не мога да кажа.
А6000 повече мога да го коментирам: грипа на мен ми е малък, но определено не е неудобен. Ако искаш обаче да слагаш по-големи обективи, то цялостния баланс се нарушава и имам чувството, че ще се отчупи байонета, наистина много смешна картинка е.
Относно ISO-то, а6000 е може би кропката с най-малко шум, която съм ползвал, но все пак не мога да направя сравнение с фуджито.
П.С Попрочетох за въпросното фуджи и този 2.8-4 китов обектив и според мен вземи него! Свалих няколко файла и ги прегледах доста обстойно и мога да кажа, че обектива и тялото за парите си са направо страхотни. Чак се изненадвам!
@kvakioh, какво и е на Sigma 60mm 2.8?
Публикацията е редактирана (01-11-16 13:02)
|
|