Автор: Simbon4o
Дата: 22-10-16 11:11
2ката е много добра, много здрава и безпроблемна. Не успях да я уморя почти година яко ползване. Следващите са малко по-кекави, но имат допълнителни екстри. Имам три броя 4ки и единствения им кусур е, че като снимаш на макс мощност им годи един чип, който регулира мощноста и после снимат само на макс мощност. На 1/2 съм нямал грижи. Ремонта е евтин, ако си поръчаш чипа от ибей или алиекспрес(10на лв е чипа по спомен и някой познат с поялник да го смени... елементарно е), тук в сервиз на йонги излиза 49лв.
Плюсовете на 3 и 4 моделите са вградения тригер, можеш без допълнителни джаджи по светкавицата да контролираш други такива светкавици или самата тази да я оставиш някъде и да свети по команда на тригер 560ТХ, да и ровичкаш настройките пак така дистанционно... удобно е.
Иначе за проби и ако не е сигурно ще се ползва ли много това са най-добрите светки. Най-евтините с всичко необходимо за експерименти, че и за по-сериозно снимане. Не знам 2ката на какви пари си я намерил, но 3ката я има за 120лв нова с гаранция в момента и 2ката трябва да е доста по-евтина от това, за да си струва.
|
|