Автор: test1011
Дата: 11-08-16 17:24
Здравейте, имам малко странно предложение и не мисля, че ще бъде разбрано от всички нито одобрено но предложението ми е следното. Да се направи специална платена секция в форума в която да се качват примерно разни плъгини които са закупувани от еди си кой, ACR презети, фотошоп action, определени уроци които също са купувани и ги няма за свободно ползване и все неща които са трудно достъпни за обикновения потребител .. или каквото и да е но да се събират някакъв вид пари от хора които желаят да научат нещо по-интересно.. макар, че има почти всичко в интернет, може дори и уроци да бъдат превеждани на Български за да се събират пари и целта е с тези пари да се закупят фотоапарати и да се дарят на домове за сираци.. да има с какво да се занимават децата нищо не се знае какво може да излезе от някое дете... другата опция е тези пари да се съберат и да се вложат в някакъв по-сериозен проект и тези които са плащали таксата да имат право да участват в този проект... нека да измислим нещо общо понеже фотографите сме станали толкова надменни, че не приемаме вече критика от никой било то и градивна... а като направиш комплимент на някой не е нормално да ти отговори със - "Да, знам" .. а като питаш някой за нещо да се прави на луд щото може да му вземеш хляба.. или по скоро малкото останали трохи, може и парите да се разпределят - едните за благотворителност а другите за някой проект от който съм сигурен, че като се съберат N брой фотографи всеки ще обмени опит и идеи и ще се научи нещо но няма е като workshop а по скоро с цел запознанство с нови хора обменяне на идеи и малко снимане за релакс без някой да изнася някакви лекции и т.н. :)
|
|