Автор: Jk.freeman
Дата: 26-07-16 20:53
vkk1 прави ми много лошо впечатление в 4-5 теми може и повече, в които му влизаш някак си много остро на форумния Лъв без да има никаква провокация или отправена обида от негова страна. Сега, аз тоя форум го чета от скоро(8-9мес) и до колкото съм подразбрал, си имате някаква стара любов или да се изразя някакви стари свади с Бобито. Няма как да знам какво е имало преди години, но от времето което споменах(8-9мес) аз не съм прочел в нито една тема, в нито едно изказване форумния Лъв да обиди, да наругае, да се заяде или по какъвто и начин да се опита да урони престижа на някой съфорумец. Ако греша препрати ми линк, може да съм изтървал нещо. Та мисълта ми е, че той никога не ти е говорил така, даже се опитва да държи приятелски тон, а ти винаги му влизаш с рогите, що? И вече се набива на очи, и най-малкото е грозно, наистина. Ти си знаеш, прави каквото ти е кеф, ама не ти прави чест. Дали ще спрете или ще продължавате така си е ваша работа, не сте малки деца, ама замисли се за стотиците хора които влизат тука да научат нещо, а всъщност ви четат разправиите. И то твоите. Не искам да си мислиш, че се заяждам с тебе или да те обидя, но отношението ти към него е арогантно. Ти такъв ли си?
|
|