Автор: alex070707
Дата: 22-06-16 12:30
Здравейте колеги, понеже нямам кой знае колко богат опит със сервизите, ви питам, това според вас нормално ли е и има ли смисъл да предприемам някакви мерки?
На 06.06.2016г оставих с Пан сервиз 5D за калибрация на автофокуса, защото ми правеше ужасен фронт фокус с всички обективи.
Въпреки всички лоши мнения, нямах избор, защото друг сервиз, който да може да оправи проблема в България няма, а да пращам апарата в чужбина не си струва парите.
Та оставям аз апарата, след като намерих друга тем тук, където няколко човека бяха писали, че в Пан като по чудо им свършили работа за калибрацията в рамките на 3 дни.
Е....днес е 22.06 и нямам ни вест, ни кост от сервиза.
Преди седмица им звъннах, да ги помоля за ориентировъчен срок, защото апаратът ми трябваше (и скоро отново ми трябва), съответно да знам да взимам ли под наем от павильона или не, при което получих отговор "Колегата като е готов, ще ви звънне!" и ми затвориха.
Взех под наем, свърших работа, но след по-малко от седмица ми трябва апаратът отново и се чудя има ли смисъл да ходя до Пан, поне да получа срок или да си ги чакам, пък да се оправям с техника под наем?
Като цяло въпросът ми е, това според вас нормално ли е и дори законно ли е, защото на протоколът за поръчка ми пише само марката, модела, сериеният номер и датата на приемане. Дата на получаване не пише, а отдолу с надпис Внимание! ми пише "За непотърсено устройство 3 дни след посочената за получаване по-горе дата, клиентът заплаща по 50ст. на ден за гардероб. За непотърсено устройство след повече от 3 месеца сервизът не носи отговорност!"
Длъжни ли са да напишат дата на получаване?
Тоест ако те ми забавят ремонта...неопределено дълго, аз какво мога да направя?
|
|