Автор: bg2014
Дата: 08-05-16 21:16
Темата ще е хубава.
Няма да говоря лошо за друг колега, няма да обяснявам колко некоректни са колегите и подобни глупости. Спокойно!
Та така. Не мога да се сдържа да го споделя, белким някой има подобно усещане и подобни срещи с колеги.
Преди месец колега пусна тема с молба за помощ за светъл обектив под наем. Отзовах се и всичко се случи. Поради заетост нещата се случиха с посредничество на моя син. Обектива беше даден както се уговорихме и съответно върнат както си му е реда. Всичко е точно.
Обаче, изключително съм впечатлен от колегата. Казва се Васил. Хубаво българско име. Не само, че се отнася много културно и вежливо по телефона при уговорките, не само си спазва времето за срещи и цената за услугата, ами показва колко е благодарен за услугата.
Услугата не е голяма (един обектив за който си плаща наем) и го е ползвал малко. Но отношението е важното в случая.
Бях останал с впечатлението, че колегите в този форум са заядливи. Че са постоянно язвителни и недоволни. Все гледат някоя забележка да направят без нужда. Такова впечатление остава у човек, четейки много от темите.
Днес този колега - Васил ме накара да погледна от друг ъгъл.
Тук, в този форум има безброй колеги, културни, вежливи и страхотни.... но скромни и прибрани в отношенията си.
И докато човек не се запознае с тях няма как да оцени тяхната силна страна - възпитанието и интелигентността. Това осъзнах тази вечер. Толкова приятно усещане, че се запознах с едно добро момче, с един прекрасен колега.
Такова усещане искам да изпитвам когато посещавам този форум.
Знам, че е невъзможно, но поне малко да подскажа, поне една тема да пусна в тази посока. Дано има някаква полза?
Василе, радвам се, че се запознахме. Благодаря ти!
|
|