Автор: metodiev_martin
Дата: 12-03-16 00:44
t.marev, да прав си - няма смисъл, за конкретния проблем предвид заглавието, трябваше да прочета цялата тема два пъти за да вникна до някъде в същността.
В случая "клиентите" си представят някакви сюреализми, според мен. Прочел някой, че на 1.4 ще имат "голямо размазване" на задния фон и вече 1.4 става "задължителна бленда", ама и понятие си нямат, физически какви ще са резултатите.
Ми че то има и бленда 1.2, предложи им я на клиентите. Фокусираш в центъра на дрехата и им казваш - апарата фокусира в дрехата, тоя обектив струва 3500лв, повече няма какво да искате - това е максимума
На 100% съм сигурен, че става въпрос за някой тотално бос в сферата клиент, който както написах прекупува дрехи от алиекспрес и смята да "удари кьоравото" като си направи страница във фб с "яки снимки" на парцалите с размазан фон.
Защо наивни народе се ловите на подобни глупости и подобни КЛИЕНТИ? Като искат бленда 1.4, снимайте на 1.4, вземете им парите и да се оправят.
Ако не са доволни, им обясни че на каквото и бленда да се снима, евтините парцали няма да станат по-скъпи и по-хубави.
|
|