Автор: HP
Дата: 12-12-15 21:28
Разрешение за снимане и публикуване на снимки
Срещу добро възнаграждение, достатъчността на което по този начин потвърждавам, Аз, долуподписаният модел, с настоящото давам на (името на фотографа) абсолютните права да показва, публикува или продава от негово име или от името на негова компания, както и да използва по всякакъв начин моите фотографски портрети или мои снимки, изцяло или части от тях, комбинирани или видоизменени, заедно с моето реално или фиктивно име, както и цветни или други репродукции на горното, направени чрез каква да е медия, включително цифрова или видео, за художествени цели, реклами, търговия, новини или каквито и да е други незабранени от закон цели.
С настоящото неотменимо се отказвам от всякакви права, които евентуално притежавам или придобивам впоследствие по законов или друг път, както и да инспектирам и/или одобрявам готовия продукт, печатния материал, рекламата, статията, заглавията или каквото и да е друго във връзка с употребата им.
С настоящото се отказвам от всякакви претенции, освобождавам от задължения и се съгласявам да пазя (името на фотографа), неговите правоприемници, наследници или заместници, без значение дали са индивиди, компании или други, както и тези, които го представляват и са упълномощени да оперират от негово име, от каквато и да е отговорност във връзка с каквато и да е употреба, включително замазвания, видоизменения, промени, оптически илюзии или други обработки, които могат да се извършат върху направените снимки до превръщането им в готов продукт.
С този документ гарантирам и навършеното си пълнолетие, както и че имам всички права да се договарям от свое име за горното, че прочетох настоящото разрешение преди да го подпиша, както и че съм наясно със съдържанието му.
Място на сесията: ________________________________ Дата: __________
Описание на сесията: ______________________________________________
Запазване на анонимността на модела: Да/Не
Три имена на модела: ______________________________________________
Текущ адрес на модела: ____________________________________________
Подпис на модела: __________
Малко го видоизмени и си готов ;)
Публикацията е редактирана (12-12-15 21:29)
|
|